Oikopolku kassaa kilauttavien videoiden tekoon, jotka eivät vain kerää tykkäyksiä, vaan tuovat sinulle myyntiä

(jotta videosi eivät vain varasta aikaasi, vaan sytyttävät katsojissa toimintaa!)

Bye bye, yliajattelu ja yksinäinen puurtaminen!

Vaihe vaiheelta etenevä polku, henkilökohtainen kuvaustuutori ja huipputiimi varmistavat kädestä pitäen, että ensimmäisen myyvän videosi teko sujuu kuin rasvattu. Sinulla on ohjaus, tsemppi ja sparrauskaveri koko videontekoprosessin ajan.

So long, tekniikkatuska ja kamerakammo!

Vaihda vuoren kokoinen videoahdistus selkeyteen ja ohjattuun askel askeleelta -etenemiseen. Selätä kamerakammo ja tekniikkapelot, ja hämmästy, kuinka helppoa (ja hauskaa!) videoiden teko on!

Tervetuloa, myyvien videoiden tekotaidot!

Kun ensimmäinen myyvä videosi 4-6 viikon kuluttua on valmis (ja se pomminvarmasti on!), käsissäsi on kaikki taidot jatkaa videoiden kuvaamista omin avuin – sekä strategia tulevien videoiden sisältöihin ja jakeluun netissä. (Koko valmennuksen kesto on 3 kk)

“Tämä oli nerokas keino saada 55-vuotias uskomaan, että tässä ihan oikeasti voi näin vaan videoida asioita.”

Minulla ei ollut videoiden tekemisestä mitään aiempaa kokemusta, lähdin ihan nollasta. Muut ihmiset olivat tehneet tästä [videoiden tekemisestä] mulle vuoren, mutta tuutori sai minut vakuuttuneeksi siitä, että tämä EI ole vuori, ja sillä tavalla minä olen mennyt. Tämä ei ole rakettitiedettä, vaan oikeasti yllättävän helppoa. 

Kokonaisuus oli oivallisesti pilkottu sellaiseksi, että mun ei tarvinnut kuin tehdä yksi asia kerrallaan ja stressaamatta. Tämä oli nerokas keino saada 55-vuotias uskomaan, että tässä ihan oikeasti voi näin vaan videoida asioita. 

Tämä oli hyvä investointi, jota en ole katunut yhtään! Tämä muutti mulle tosi ison asian ja säästi monia, monia tunteja. Sain videontekorohkeuden ja videontekotaidot, ja se on mulle ensiarvoisen tärkeä juttu."

Riitta Mikkola

yrittäjä, luonnontuoteneuvoja, Metsäleipuri

Totta kai haluaisit kuvata tyylikkäitä, myyviä videoita, jotka tuovat sinulle asiakkaita. Siinä on vain yksi ISO ongelma:


Et tiedä, miten pääsisit helposti alkuun tai millaisia videoita sinun ylipäätään kannattaisi tehdä. #somebodyhelpme

Tiedetään, tiedetään.

Videosisältöä pitäisi tehdä, mieluiten paljon ja kaikkiin kanaviin - tai niin kaikki ainakin sanovat. (Jutellaan siitä vielä lisää!)

Ja kyllähän sinä sen tiedät: videot ovat loistava työkalu, koska parhaimmillaan ne kääntävät ohikulkijat asiakkaiksi ja myyntitulokset kohti koillista.

Mutta kyse ei olekaan siitä, ettetkö sinäkin HALUAISI tehdä myyviä videoita…

Kaiken muun pienyrittäjän työn, touhun ja tekemisen lisäksi aloittaminen vain tuntuu valtamerilaivan kokoiselta kivireeltä!

Ehkä sinusta tuntuu, ettei sinulla ole aikaa – tai jos onkin, sitä ei ole niin paljoa, että ehtisit opetella myyvien videoiden tekoa itsenäisesti netistä (jonka informaatiotulva saa pääsi vain entistä enemmän pyörälle).

Ainakaan aikaa ei ole niin paljoa, että ehtisit tuutata videosisältöä joka viikko kaikkiin kanaviisi (Spoiler: Sinun ei tarvitse tehdä niin!)

Ehkä et ole aloittanut videomarkkinointia, koska kynnys aloittamiseen tuntuu Alppien kokoiselta esteeltä.  Et oikein tiedä, mistä lähtisit liikkeelle, millaista sisältöä videoilla pitäisi olla tai mitä ylipäätään tarvitset, jotta lopputulos olisi loistava…

..Tai ehkä ympärilläsi olevat ihmiset ovat vakuuttaneet sinut siitä, että videon teko on astronauttitason rakettitiedettä, johon tarvitaan tuhansien eurojen kuvauskalustot ja herratietäämitäkaikkeamuuta. 

Ei ihme, että aloittaminen ahdistaa.

Ehkä löydät itsesi usein ajattelemasta:

“Kumpa vain olisi taikasauva, jolla tästä hommasta voisi tehdä helpompaa!”

Mutta tiedätkö mitä?

Taikasauvaa en voi sinulle antaa, mutta seuraavaksi parhaan asian voin.

Nimittäin…

Oikotie Pro-videoihin -ohjelman avulla heität viimeinkin hyvästit videoepävarmuudelle ja opit kuvaamaan myyviä videoita – omilla laitteillasi, henkilökohtaisen tuutorin tuella ja jopa 4-6 viikon aikana

Heitä hyvästit:
 • Alati vaivaavalle ahdistukselle, kuinka videoita PITÄISI tehdä, mutta et tiedä miten pääsisit vauhtiin

 •  Epävarmuudelle siitä, mitä videoilla pitäisi sanoa tai tehdä, jotta ne toisivat tehokkaasti myyntiä (eivätkä vain keräisi tykkäyksiä, jotka eivät näy tulosviivan alla)

 • Kamerakammolle, esiintymisjännitykselle ja vääristyneille mielikuville, kuinka sinä et voi onnistua, koska ”olet liian jäykkä”, ”et ole esiintyjätyyppiä” tai ”et osaa olla luonteva”

 • Tekniikkapeloille, jotka pitelevät sinua paikoillaan, koska luulet tarvitsevasi tuhansien eurojen tekniikat ja ohjelmat päästäksesi laadukkaaseen lopputulokseen

 •  Epätietoisuudelle siitä, millaisella strategialla videoita kannattaa tehdä ja jakaa (jotta ne saavuttaisivat laajemman yleisön ihmisiä, jotka haluavat ostaa – ilman, että sinun pitää koko ajan olla tuuttaamassa niitä lisää kaikkiin kanaviin)

Sen sijaan:
 • Aloitat videoiden kuvaamisen itsevarmasti, vaihe vaiheelta etenevän menetelmän avulla, jossa tiedät täsmälleen, mitä teet nyt ja mitä seuraavaksi

 • Kuljet eteesi ladottua polkua henkilökohtaisen kuvaustuutorisi kanssa, joka sparraa, auttaa, tsemppaa ja kannustaa silloinkin, jos tunnet jääväsi jumiin (apu on koko ajan viestin päässä!)

 •  Suunnittelet videokäsikirjoituksesi tutkitusti tehokkaasti, konkreettisen käsikirjoitusmallin ja ammatticopywriterin avulla (jotta tiedät nyt ja jatkossa, mitä sinun kannattaa sanoa ja missä järjestyksessä)

 • Hiot valloittavaa videoesiintymistäsi minipetrauksilla, jotka tekevät esiintymisestä helpompaa ja hauskempaa (usko pois, ne ovat tosi yksinkertaisia!)

 • Poistut valmennuksesta ensimmäinen videosi julkaisuvalmiina sekä reppu täynnä ideoita, videontekorohkeutta ja -taitoja (ja työkalupakissa selkeät stepit siihen, miten toistat saman jatkossa itse)

Saanko esitellä – täysin uudenlainen ohjelmani

OIKOTIE PRO-VIDEOIHIN

3 kk kestävä valmennusohjelma, jossa opit luomaan videoita, jotka konvertoivat myyntiä (jotta yhä useampi ihminen voi löytää sinut – ja voi myös ostaa sinulta)

Oikotie Pro-videoihin on 5:n askeleen ohjelma, jolla heilutat hyvästit videoepävarmuudelle – ja toivotat tervetulleeksi videontekorohkeuden, videontekotaidot sekä strategiat myyvien videoidesi levittämiseen.

Purkitat kanssamme ensimmäisen myyvän videosi noin 4-6 viikon aikana. Videosi valmistuttua pääset loppuvalmennuksen ajaksi VIP-ryhmään, jossa otat haltuun ”10 000 euron videomarkkinointistrategiat”.

Kun olemme varmistaneet, että olemme sopiva match (sen teemme kartoituspuhelussa), homma etenee näin:

VAIHE 1. Pohjatyöt ja homma käyntiin

Ensimmäisessä vaiheessa varmistamme, että olemassaoleva laitteesi on sinulle tuttu ja saat sillä kuvattua hyvännäköistä videokuvaa (nykyaikainen kännykkä riittää!). Tsekkaamme yhdessä loistavan ensivaikutelman luomista mm. visuaalisuuden, valaistuksen, äänen ja kuvauspaikkasi kautta. Mitään kokemusta et ennakkoon tarvitse.

VAIHE 2. Tyhjästä paperista myyvään käsikirjoitukseen

Seuraavaksi keskitymme siihen, mikä tuo sinulle tuloksia = videosi sisältö! Henkilökohtaisen kuvaustuutorin ja näppärän käsikirjoitusmallin avulla opit loihtimaan vetäviä videokäsikirjoituksia, jotka sytyttävät katsojissa toimintaa.

Jotta homma menee varmasti maaliin, saat ammatticopywriterin haukankatseen varmistamaan käsikirjoituksesi myyvät kulmat kuntoon! (Samalla opit ammattilaisen työtä seuraamalla, mikä sisällössä on tärkeää ja tehokasta!)

VAIHE 3. Avaimet valloittavaan videoesiintymiseen

Video-olemuksesi saa katsojan joko luottamaan sinuun tai epäilemään sinua. Siksi kolmannessa vaiheessa varmistetaan, että videoesiintymisesi on valloittavaa!

Hiot helpoilla ja hauskoilla minipetrauksilla esiintymistäsi vahvaksi ja vakuuttavaksi - kahden kesken kuvaustuutorisi kanssa. Saat tukea, ohjausta ja palautetta, jotta kun kamera seuraavassa vaiheessa napsautetaan päälle, sinulla on itsevarma, luottavainen olo linssin edessä!

VAIHE 4. Kuvausvaihe

Kuvaat videosi yhteisessä kuvauspäivässä tuutorisi kanssa etäyhteydellä. Tuutori neuvoo, miten kuvaat videon juonto-osuudet ja miten löydät visuaalisesti kiinnostavaa somistekuvaa videollesi.  Kuvauspäivä(kin) sovitaan etukäteen täysin sinun kalenterisi mukaisesti. Kun päivä on sovittu, homma tulee tehdyksi!

VAIHE 5. Editointivaihe

Jotta pääset hommassa vauhtiin, ammattieditoija leikkaa videoprojektisi julkaisuvalmiiksi. Saat videosi editoinnista selitetyn tallenteen, jotta voit opetella tekemään saman jatkossa ilmaisella editointiohjelmalla itse. (Tai tiedät, miten videot kannattaa kuvata, jos mieluummin ulkoistat editoinnin jatkossa!)

= Kaikki, mitä tarvitset ensimmäisen (ja kaikkien tulevien) myyvien videoiden tekemiseen!

Kun tulet mukaan, tällaisia tuloksia voit odottaa:

“Ilman teitä video ei olisi nyt myyntisivulla!” 

“Videon tekeminen on ollut To-do-listalla vaikka kuinka kauan. En halunnut tehdä videota, joka on “vähän sinne päin. Sain apua siihen mitä videolla kannattaa sanoa, ja oli tosi hyödyllistä, että ammattilainen auttoi hiomaan käsikirjoituksen.

Valmisteluvaiheessa auttoi kun tuutori katsoi ulkopuolisin silmin, neuvoi kuvauspaikan valinnassa ja oli apuna kuuntelemassa äänitestit ja muut. Kuvauspäivä oli jännittävä, mutta hyvällä tavalla. Ihana kun tuutori oli mukana koko päivän ja auttoi, jos joku otos kuulosti hassulta, ja neuvoi milloin kannatti tehdä uusi otto. Kun tuutori oli mukana kuvauspäivässä, video tuli tehtyä. Muuten olisin ruennut varmaan tiskaamaan! 

Helpotti kun ei tarvinnut itse miettiä editointia. Kuvaaminen oli helpompaa, kun tiesi, että joku muu leikkaa videon valmiiksi. Opin selkeämmän työskentelytavan videoiden tekemiseen!”

Malin Ekblom

Luonnollinen ruokinta

Jos yksikään näistä kuulostaa sinulta, olet täsmälleen oikeassa paikassa:

 • Haluaisit luoda tyylikkäitä, toimivia videoita, jotka oikeasti buustaisivat bisnestäsi, mutta et tiedä, mistä aloittaa tai miten pääsisit helpoiten perille

 • Sinulla on myytävää netissä, mutta et ole tyytyväinen myyntilukuihisi. Tiedät, että videoilla voisit kääntää tulokset kohti koillista, mutta et tiedä, millaisia videoita sinun kannattaisi tehdä, jotta viivan alla näkyisi enemmän euroja

 • Et ehdi (tai haluakaan!) ryhtyä somejulkkikseksi tai kuvata Instagramiin aamupalojasi – sinä haluat saada asiakkaita netistä ja haluat oppia luomaan videoita, jotka tuovat heitä luoksesi (vain muutama eri videotyyppi riittää!)

 • Kärsit kamerakammosta, tekniikkapelosta tai luulet, että ”jäykkyys” tai ”hankala olo” videolla on pysyvä olotila, joka estää sinua tekemästä videoita maailmanloppuun asti (spoiler: EI SE OLE!)

 • Kaipaisit jotakuta opastamaan ja auttamaan sinut vaihe vaiheelta ja kädestä pitäen läpi koko videoiden tekemisen prosessin niin, että pystyt jatkossa tekemään myyviä videoita itse – simppeliä ja selkeää polkua seuraten

 • Sinulla on palo ja into omaan tekemiseesi, ja olet valmis ottamaan myyvien videiden tekotaidot haltuun!

Jos nyt nyökyttelet…

On aika heittää roskikseen videopelot, epävarmuudet ja Alppien kokoinen videoahdistus – ja alkaa luoda videoita, jotka sytyttävät toimintaa!

(ohjatusti, itsevarmasti ja tietäen täsmälleen, mitä olet tekemässä)

Kuulostaa mahtavalta, mutta miten tämä  eroaa muista videokursseista tai -valmennuksista, jotka voisin valita?

Pomminvarma polku ensimmäiseen myyvään videoosi

Oikotie Pro-videoihin ei ole pelkkä itseopiskeltava verkkokurssi, joka on helppo unohtaa digikaistoille pölyttymään – tämä on yhteinen polku, jonka aikana saat pomminvarmasti ensimmäisen videosi valmiiksi. Etenemme yksi askel kerrallaan, stressivapaasti ja sinun kalenterisi mukaisesti.

Henkilökohtainen ohjaus ja tuki koko matkan ajan

Henkilökohtainen kuvaustuutori auttaa, sparraa, neuvoo, ohjaa ja ideoi kanssasi, jotta saat videosi VARMASTI maaliin etkä jää jumiin eri vaiheiden välille. Pikaisempi pulma? Laita tuutorille Whatsapp-viesti. Isompi ongelma, joka kaipaa pallottelua? Otetaan Zoom-yhteys.

Testattu 10 000 euron videomarkkinointistrategiani

Jotta tiedät, mitä teet valmennuksen jälkeen, opetan sinulle testatusti tehokkaan videomarkkinointistrategiani (johon ei kuulu se, että joudut kuvaamaan joka viikko lisää ja lisää videoita!).


Se koostuu 4:stä erilaisesta videotyypistä, joihin sinun kannattaa keskittyä siinä ajassa, joka sinulla kiireisenä yrittäjänä on käytössäsi. Kun ymmärrät logiikan näiden videotyyppien takana, ne voivat olla sinullekin yli 10 000 euron arvoisia per video. (Sitä ne ovat olleet minulle!)

Luo uusia videoita uudestaan ja uudestaan - aina kun niitä tarvitset

Kun olet käynyt valmennuksen, olet oppinut Oikotie Pro-videoihin -menetelmäni – ja voit hyödyntää sitä loputtomasti.


Kun tiedät, mitä teet, luot myyviä videoita aina, kun niitä tarvitset (eikä homma ota kuin 1-3 päivää, koska toistat vain tuttua prosessia!) Koska olet samalla taklannut kamerokammot ja tekniikkapelot, huomaat, että hommahan on itse asiassa muuttunut hauskaksi!

Oikotie Pro-videoihin on helpoin tietämäni tapa, jolla pääset vauhtiin myyvien videoiden tekemisessä – eikä tällaista kokonaisuutta ole saatavilla mistään muualta!

Entä jos tulevaisuuden videosi valmistuisivat helposti ja hauskasti jopa 1-3 päivässä?

Pikakelaa ajassa 3 kk eteenpäin ja kuvittele tämä:

 • Laitat lempimusiikkisi kaiuttimiin, käärit hihat ja istut työpisteen ääreen täynnä intoa ja itseluottamusta seuraavan videosi tekoon


 • Nappaat esiin tutun käsikirjoitusmallin, ja kokoat sen avulla seuraavan myyvän videosi sisällön nopeasti ja näppärästi (jopa parissa tunnissa!)


 • Kuvaat videosi hymyillen ja hyvällä energialla, koska tiedät jo, miten sinun kannattaa kuvata, missä sinun kannattaa kuvata ja millaisen energian videossasi välität (ja tiedät, miten omaa laitettasi käytät!)


 • Leikkaat videosi julkaisukuntoon ilmaisella editointiohjelmalla tai ulkoistat editoinnin ammattilaiselle (koska nyt osasit nauhoittaa juonnot niin, että niiden editointi on nyt mahdollisimman helppoa ja kustannustehokasta!)


 • Done! Jaat videon valituille alustoille ja lähdet kävelylenkille tuulettelemaan onnistumistasi – tietäen, että julkaisemasi video pyydystää sinulle asiakkaita yötä päivää, ilmaiseksi ja tällä kerran tehdyllä työllä (silloinkin kun sinä lenkkeilet, nukut tai teet tärkeimpiä töitäsi!)


Kuka minä olen – ja miksi juuri minä voin auttaa sinua?

Moikka! Jos emme vielä ole tavanneet, minä olen Anni, Voimaavideosta.fi:n perustaja.

Olen saanut auttaa jo satoja pienyrittäjiä tekemään videomarkkinointia, joka oikeasti toimii…

Ja nyt haluan auttaa myös sinua tekemään videoita, jotka nappaavat katsojiesi huomion ja pyöräyttävät heidät ohikulkijoiden sijaan asiakkaiksi!

Mutta ei myyvien videoiden tekotaito minuunkaan taivaasta tippunut.

Nimittäin:

Uskotko, jos kerron, että koulussa olin se maailman ujoin tyttö, joka ei koskaan uskaltanut viitata, vaikka 100-varmasti tiesin vastauksen opettajan esittämään kysymykseen?

No, sitä minä olin. Jos joku olisi silloin väittänyt, että minusta tulee videontekijä tai että opetan tulevaisuudessa videontekoa muille, olisin nauranut väitteen esittäjän tästä Kuuhun ja takaisin.

Siitä puisesta pulpetista ponnistin kuitenkin pitkän tien yrittäjäksi ja videontekijäksi.

Oma polkuni vaati vuosikausia testaamista ja turhautumista, yrityksiä ja erehdyksiä. Se vaati opiskelua ja treenaamista sekä parhaiden käytäntöjen etsimistä ja löytämistä. 

Mutta koska minä olen käynyt sen tien läpi, sinun ei tarvitse tehdä samaa yhtä hitaasti ja hankalasti. Olen poiminut tähän valmennukseen kaikki parhaat käytäntöni, jotta sinä pääset oikopolkua pitkin perille!

Tänään, 7 yrittäjänvuoteni jälkeen, tiedän nimittäin videon tekemisestä yhtä ja toista…

Mutta kaikkein varmin olen tästä: video on tehokkain ja edullisin markkinointikeino, jota kuunaan olen käyttänyt.

Oikein toteutettu video on pitkäikäinen automaatti asiakashankintaan ja myynnin tekemiseen. Kun se tehdään oikein, se ei vanhene niin kuin omasta lounaasta kuvatut somepostaukset, jotka painuvat unohdettujen julkaisujen loputtomaan digikuiluun yhdellä etusormen heilautuksella.

Kun ymmärrät logiikan myyvien, strategisesti suunniteltujen videoiden takana, rakennat jo muutamalla hassulla videolla itsellesi automaattisen myyntikoneen, joka tekee asiakashankintaa puolestasi silloinkin, kun itse venyt joogamatolla tai loikoilet mökkirannassa. 

(Sinun EI nimittäin tarvitse ehtiä tehdä uusia videoita joka viikko, jos se ei ole sinun juttusi tai sinulle ei ole siihen aikaa. Tarvitset vain muutaman strategisesti valitun videotyypin, joilla pääset jo pitkälle!)

Oikotie Pro-videoihin on uusin lempilapseni, joka auttaa sinua tekemään juuri tämän: luomaan itse videoita, jotka myyvät – ilman yliajattelua, tekniikkahifistelyä tai kamerokammoa.

On aika tehdä myyvien videoiden tekemistä helpompaa ja hauskempaa!

Oletko valmis käärimään hihasi ja poistamaan videontekopulmat päiväjärjestyksestä – lopullisesti?

“Vaikka itse tekikin kaiken, ei tarvinnut pähkäillä yksin”

“Taustakysymyslista oli kiva käsikirjoituksen miettimisen apuna. Kysymyslistaa käytän varmasti jatkossakin. Oli todella hyödyllistä, että ammattilainen katsoi ja hioi käsikirjoitusta sen jälkeen, kun olin saanut oman versioni tehtyä.

Kuvauspäivä toimi hyvin. Yksin kuvatessa voi tulla olo, että mitähän mä tässä oikeen puuhaan. Nyt zoomin kautta oli tuutori kommentoimassa ja tsemppaamassa, ainakin mulle se oli tärkeä juttu. “

Joona Poikonen

Producer, Datania Osk

Mutta hei – odota vielä hetki!

Saatat nyt miettiä, että hetkinen – jos saan ensimmäisen videoni valmiiksi keskimäärin 4-6 viikossa ja siirryn sitten VIP-ryhmään valmennuksen loppuajaksi (valmennuksen kokonaiskesto 3 kk)… Mitä VIP-ryhmässä oikein tapahtuu?

Hyvä, että tuli puheeksi:


VIP-ryhmässä opit "10 000 euron videomarkkinointistrategiani"


Kun ensimmäinen videosi on valmis, pääset ohjelman loppuajaksi mukaan VIP-ryhmään. VIP-ryhmän jäsenillä on pääsy minun ja kuvaustuutoreideni pitämille klinikoille, joissa pureudumme mm. syvemmälle siihen, miten videoille saa näkyvyyttä ja miten niillä tehdään myyntiä.

Näytän sinulle logiikan 4:än erilaiseen videotyyppiin, jotka muodostavat käytännössä kaikki videotyypit, joita tarvitset videomarkkinoinnissasi. (Yksittäin nämä videotyypit ovat olleet minulle yli 10 000 euron arvoisia!)

VIP-ryhmän jäsenyyden aikana käytössäsi on lisäksi huikea etu:

Voit jatkaa videoiden tekemistä niin, että halutessasi editoimme seuraavat videosi valmiiksi, niin kauan kuin olet VIP-ryhmän jäsen.

Vedetäänkö homma yhteen?


Kun tulet mukaan, saat kaiken tämän Oikotie Pro-videoihin valmennuksessa:

 • Pomminvarma 5-vaiheinen polku myyviin videoihin (jotta opit videontekomenetelmän, jota voit toistaa myöhemmin itsenäisesti uudestaan ja uudestaan)
 • Kaikki vaiheet, ohjeet ja tehtävät koulutusalustalla sekä videoina että tekstinä (jotta voit aina tarkistaa ohjeita ja pysyt koko ajan kärryillä, mitä seuraavaksi tapahtuu)
 • Ensimmäinen videosi julkaisuvalmiina keskimäärin 4-6 viikossa (kaikki sinun kalenteriisi sovitettuna ja koko huipputiimin tuella – et voi epäonnistua!)
 • Henkilökohtaisen kuvaustuutorin ja tiimin tuki koko valmennuksen ajan (jotta saat sparrailuapua, neuvoja ja tukea – etkä varmasti jää jumiin vaiheiden välille)
 • VIP-ryhmä valmennuksen loppuajaksi (jotta opit parhaat strategiat siihen, miten videoita kannattaa levittää, miten saat niille yleisöä ja kuinka teet niillä myyntiä – tai hyödynnät editointi- ja copyapua seuraaviin videoprojekteihisi)
 • Itseluottamusta, videontekorohkeutta ja videotekotaidot loppuelämäksesi (jotta voit toistaa samoja tekniikoita, milloin ikinä niitä tarvitsetkaan)

 

 

Oletko valmis? Varaa aikaa kartoituspuheluun ja varmistetaan, että tämä on sinun juttusi!


Koska Oikotie Pro-videoihin -valmennukseen kuuluu vahva henkilökohtainen tuki, voimme ottaa joka kuukausi mukaan vain rajallisen määrän yrittäjiä. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin pääset perille!

Usein kysyttyä Oikotie Pro-videoihin -valmennuksesta

Kuinka iso urakka tämä valmennus on?

Oikotie Pro-videoihin saattaa nopeasti kuulostaa suurelta ponnistukselta, mutta urakka ei itseasiassa ole ollenkaan niin suuri kuin tässä vaiheessa saatat kuvitella.


Etenet ohjelmassa testattua polkua pitkin ja yksi asia kerrallaan – ohjatusti ja autetusti. Silloin homma tuntuu jo puolet helpommalta kuin jos yrittäisit opetella kaiken tämän yksin, irtovinkkejä ja puuttuvia paloja netistä etsien.


Koko valmennuksen kesto on yhteensä 3 kk. Keskimäärin asiakkaidemme ensimmäinen video valmistuu noin 4-6 viikossa, riippuen siitä, miten pian ryhdyt tuumasta toimeen. Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun pitää pyhittää videon tekemiselle 4-6 viikkoa vapaata aikaa! Kaikki työskentely tapahtuu sinun aikataulusi mukaan – siinä ajassa, joka sinulla on käytettävissäsi.


Etukäteen kannattaa kuitenkin sitoutua tavoitteeseen, että voit varata tekemiselle jonkin verran aikaa joka viikko. Kun pääset alkuun, huomaat, kuinka homma lähtee rullaamaan omalla painollaan!

Toimialani on tämä tai tuo. Sopiiko tämä minulle?

Melko varmasti sopii! Jutellaan kuitenkin sinun bisneksestäsi lisää kartoituspuhelussa, jossa selvitetään, että olemme varmasti hyvä match.

Mitä kartoituspuhelussa tapahtuu? Sitoudunko johonkin, jos varaan kartoituspuhelun?

Kartoituspuhelu ei sido sinua mihinkään. Kartoituspuhelussa varmistamme, että valmennuksesta on sinulle varmasti hyötyä ennen kuin etenemme askeltakaan – minäkin nimittäin haluan vain asiakkaita, joita varmasti voimme auttaa!


Monet asiakkaani ovat kertoneet, että jo pelkkä kartoituspuhelu on ollut heille hyödyllinen ja avannut ovia ideoihin, joita he eivät olleet aiemmin tulleet ajatelleeksi.


Varaa siis ihmeessä oma puhelusi, niin jutellaan tilanteestasi lisää!

Oletko vielä kahden vaiheilla?


Jos luit tänne saakka, arvaan, että asia on sinulle tärkeä. Saatat kuitenkin epäröidä tämän askeleen ottamista joko minuun, sinuun itseesi, tai johonkin ulkopuoliseen asiaan liittyvästä syystä.


Kysyn sinulta kuitenkin tätä:


Minkä arvoinen myyvien videoiden tekemisen taito sinulle olisi?


Uskotko, että se voisi vaikuttaa MERKITTÄVÄSTI siihen, miten sinun bisnekselläsi menee?


Minä tiedän, että se voi.

Parasta tässä valmennuksessa on se, että Oikotie Pro-videoihin on helpoin ja nopein tietämäni tapa oppia tekemään myyviä videoita itse. Kun fokusoit tekemiseen kerran kunnolla, loihdit lumoavia videoita jatkossa kerta toisensa jälkeen tietäen täsmälleen, mitä olet tekemässä.


Videoiden teettäminen ulkopuolisilla nimittäin ON kallista – ja harvalla pienyrittäjällä on kassaa tai haluakaan tilittää tuhansia euroja yhdestä videosta raskaan kaluston ammattilaistiimille.


Se on ehdottomasti helpoin tie, mutta koska ajatus on vain harvoille meistä realistinen, kannattaa paukut laittaa sinne, missä ne tuovat eniten tuloksia.


Siksi loin tämän valmennuksen.


Koska olen samanlainen pienyrittäjä kuin sinä, tiedän myös, kuinka helppoa päätöksenteon lykkääminen on, vaikka kuinka tietäisit, että tämä on se juttu, jota tarvitset.


”Mietin tätä vähän myöhemmin…”

”Nyt ei ole oikea aika…”

”Ehkä myöhemmin, kun on vähemmän kiire/enemmän aikaa…”

 

Meillä yrittäjillä aika on usein kortilla – ja samaan aikaan me tiedämme, että sitä ylimääräistä ”sitten joskus” aikaa ei koskaan tule.


Joskus näiden ajatuksien takana piileskelee kuitenkin kokonaan toinen syy:


Saatat epäillä, että onko sinusta tähän.


Minä lupaan, että on. Sinulla on koko matkasi ajan henkilökohtaisen tuutorisi ja huipputiimimme tuki, joka varmistaa, että et voi epäonnistua!


Eikä sinun tarvitse uskoa vain minun sanojani. Kuuntele, miten asiakkaani Riitta valmennuksen jälkeen fiiliksensä sanoitti:


”Muut ihmiset olivat tehneet tästä (videoiden tekemisestä) mulle vuoren. He (Anni+tuutorit) saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että tämä EI ole vuori, ja sillä tavalla minä olen mennyt. Tämä ei ole rakettitiedettä, vaan oikeasti yllättävän helppoa. Kun olin kaksi päivää kuvannut ja heilunut kotona kamerani kanssa, olin ylpeä itsestäni. Tämä oli nerokas keino saada 55-vuotias uskomaan, että tässä ihan oikeasti voi näin vaan videoida asioita. Kokonaisuus oli oivallisesti pilkottu sellaiseksi, että mun ei tarvinnut kuin tehdä yksi asia kerrallaan ja stressaamatta. Tuli sellainen olo, että pala kerrallaan, ja se riittää.”


Jos Riitta pystyi tähän ilman mitään ennakko-osaamista, niin pystyt sinäkin. Varaa tovi puhelulle ja jutellaan tilanteestasi lisää!