Huom! Ovet sulkeutuvat 30.9.2021 klo 22.00

Aikaa jäljellä:

08
päivää
:
 
12
tuntia
:
 
18
min
:
 
08
sek

You missed out!

Miten kerään ohikulkijat somesta asiakkaiksi?

Tee videota, joka tuo oikeita asiakkaita pienyrittäjän budjetilla
-ilman, että markkinointi tuntuu raskaalta ja tehottomalta sohimiselta?

Asiakashaavi-menetelmään perustuva Salamasukellus Videomarkkinointiin -nettikurssi on tehokatsaus asiakkaita paikantavaan videomarkkinointiin (tai sen ulkoistamiseen).

Mielessä kirveli vitkuttelu. Olin lykännyt ja pelännyt päätöstä niin pitkään: ”Enää en halua katua tekemättömiä asioita… Nyt on korkea aika tehdä päätös ja aloittaa videoiden teko omalle Youtube-kanavalle!”


Tuijotan ruutua. Kynnys ensimmäisten tekeleiden julkaisuun tuntuu todella isolta.


Kaksi ensimmäistä videota on valmiina, mutta niistä tuli niin kamalia, etten uskalla julkaista niitä. Loogisena tyttönä päätän lopulta aloittaa vlogini jaksosta numero 3.


Vihdoin klikkaan julkaise-nappia kauhun sekaisin tuntein.


. . . Mitään ei tapahdu!


Maailma ei kaatunut, mutta ei kovalla työllä tehdystä videosta mitään bisness-tuloksiakaan seuraa.


Lukuisien kokeilujen jälkeen 2016 joulukuu muuttaa kaiken. Videoilleni alkaakin kertyä katselijoita. Ja mikä parasta, videot alkavat tuoda jatkuvasti uusia asiakaskontakteja ja myyntiä.


Tällä sivulla haluan jakaa sinulle ne 4 yksinkertaista, mutta supertärkeää asiaa, jotka saivat aikaan muutoksen. Ja opettaa miten sinä voit ottaa samat keinot käyttöön.Missä videoiden teko menee vikaan?

Miksi markkinointi tuntuu tehottomalta kaaokselta?

Ehkä olet miettinyt videoiden hyödyntämistä bisneksessä ja haluaisit tehdä videota, mutta aloittamisen kynnys, ajanpuute ja oma epävarmuus estävät.

Kuulostaako tämä tutulta: • Some-markkinointi tuntuu sohimiselta ja kertakäyttöisten julkaisujen suoltamiselta. 
  Tuntuu, että saat olla jatkuvasti päivittämässä somea. Sisältö on kertakäyttöistä sen sijaan, että tehtäisiin pitkään toimivaa sisältöä, kuten oikealla tavalla toteutettuja asiakashaavivideoita.


 • Markkinoin, mutta siitä ei seuraa selviä asiakaskontakteja eikä mitattavaa myyntiä.
  Markkinointia ei tehdä ’liidien keräys’ -kärjellä, eikä videoiden sisältöä ole suunniteltu asiakkaita nappaavaksi. Videon pohjatyötä ja julkaisua ei ole tehty huolella, jolloin video hautautuu netin massaan.


 • Tolskaan jo nyt niin monessa kanavassa, että kuka tässä ehtii videoita miettiä!?!
  Tehdään kertakäyttösisältöä repaleisesti moneen kanavaan. Järkevässä ajankäytössä on kuitenkin kyse priorisoinnista, eli energia kannattaa kohdistaa tekemiseen, joka ei vanhene heti julkaisupäivän jälkeen.


 • Aika loppuu ja päivittäinen julkaisupaine lannistaa 
  Monet some-kanavat itsessään ruokkivat hektistä, kiireistä oloa ja jatkuvaa tykkäysten ja kommenttien keräämistä. Silloin aika ei riitä pitkäjänteisen ydinsisällön tekemiseen, eikä tekeminen tuo oikeita tuloksia.
JOS JOKIN NÄISTÄ KOHDISTA (TAI KENTIES KAIKKI) KUULOSTI TUTULTA, KANNATTAA OTTAA ASIAKASHAAVI-VIDEOT KÄYTTÖÖN.

Videointi ei ole vaikeaa . . . et vain ole ehkä tiennyt miten videota käytetään fiksusti. Tässä se selviää: 

Olet varmaankin kuullut videomarkkinoinnin tehosta. Mutta erilaisten työkalujen, tekniikan, tarvittavan kaluston ja editointiohjelmien vaihtoehtojen määrä voi lamaannuttaa.


Voi tuntua, ettet tiedä miten lähteä liikkeelle.

Toisaalta videokuvaamisen jännitys estää monia aloittamasta, vaikka sen taklaamiseen on olemassa jippoja ja oikopolkuja.


Video on tehokas ja kasvava markkinointikeino, joka toimii hyvin somekanavissa.


Oikein toteutetulla videolla voi saada asiakkaita kuin automaatista vielä pitkään, vuodesta toiseen. Siksi ei kannata tehdä kertakäyttösomea, vaan panostaa asiakashaavivideoihin, koska ne tuovat yritykselle asiakkaita. . .

Automatisoi pala rutiinitekemistäsi videoksi, joka tuo toistuvasti asiakkaita kerran tehdyllä työllä

Tekemällä fiksuja videota, sinun ei tarvitsee jatkuvasti selvittää samaa asiaa asiakkaille yksittäin, vaan automatisoit sen videolle. Etkä joudu käyttämään loputtomasti energiaa hetkessä vanhenevan somesisällön tekemiseen.


Tehokkaan videon teon ei tarvitse olla kallista, aikaa vievää tai vaikeaa, koska oikeilla taktiikoilla syntyy asiakkaita talteen nappaavia videoita.


Kustun tällaista videota asiakashaavi-videoksi.


Kun opit asiakashaavi-menetelmän, voit tehdä useamman videon kerrallaan, jolloin homma ei vie niin paljon aikaa kuin ehkä kuvittelet. Ja mikä tärkeintä, kerran tehty työ tuo tuloksia pitkään.


Asiakashaavi-metodissa on  4 tärkeää kohtaa

Automatisoi pala rutiinitekemistä videoksi, joka tuo toistuvasti asiakkaita kerran tehdyllä työllä

videomarkkinointi
Asiakashaavimetodi

Kun toteutat asiakashaavin oikein, vanha video voi tuoda uusia liidejä vielä vuosienkin kuluttua. 


Moni ei tiedä tätä pohjatyön ja jakelun yhdistelmää, siksi sillä voi ottaa etumatkaa kilpailijoihin.

Asiakashaavi-metodin 4 vaihetta:


1. Pohjatyön kultainen kolmio tarkoittaa, että teet videostasi 'löytydettävän'. Eli niin, että asiakkaasi löytää sen itse, tehdessään nettihakuja. Video suunnitellaan kolmesta näkökulmasta ja asiakkaan maailmasta käsin. 


2. Asiakkaita tuova videosisältö ja kolmevaiheinen rakenne varmistaa, että video herättää oikean henkilön mielenkiinnon, video katsotaan kokonaan ja se on rakenteen puolesta sopiva asiakashaavin käyttöön. 


3. Asiakashaavin upottaminen videolle tarkoittaa sekä videon käsikirjoituksen että ulkoisten elementtien optimointia niin, että haavi toimii ja oikeasti nappaa katsojan talteen valitulla strategialla.

 
4. Timanttinen julkaisu ja jakelu varmistaa, että ennen julkaisu-napin painallusta pienet mutta tärkeät mekaaniset jipot on tehty. Annat algoritmille kaiken tarpeellisen tiedon. Jakelussa hyödynnetään ensi-iltaefektiä, jolla varmistetaan kriittiset ensikatselut. Lisäksi jakelustrategialla optimoidaan video jatkuvalle orgaaniselle liikenteelle.

Asiakashaavi-metodia opetellaan vaihe vaiheelta konkreettisten esimerkkien ja steppien kautta Salamasukellus Videomarkkinointiin -kurssilla. 

Kyllä! Haluan oppia tekemään Asiakashaavi-videoita

Paina tästä ja ilmoittaudu Salamasukellus Videomarkkinointiin -kurssille


Miten päädyin tilanteeseen, että yli 2 vuotta vanha video tuo yhä joka viikko uusia liidejä?

Viime vuosina olen tehnyt oman yrityksen tarpeisiin videoita, joissa keskityn siihen, että video kerää oikeanlaisia katsojia ja nappaa heidät liideiksi.


Esimerkiksi suosituin videoni usean vuoden takaa kerää yhä joka viikko uusia katselijoita. Se johtuu siitä, että kun joku hakee netistä perhokalastustekniikkaa nimeltä ”strike indicators” videoni nousee Googlen etusivulle. Ja koska kyseistä termiä haetaan Googlesta ja Youtubesta joka kuukausi 1000 kertaa, näistä kiinnostuneista henkilöistä kertyy viikottain uusia liidejä asiakaslistalleni.


Tällaista videon tekemistä haluan opettaa myös sinulle.


Yritysasiakkaina minulla on ollut pien- ja yksinyrittäjiä niin liikunta-, rakennus-, kalastusmatkailu- ja hyvinvointialalta, kuin isompia yrityksiä kuten terapiapalveluita, hotellitoimintaa, teollisuuden tuotantoa, koulutusta ja konsultointia tarjoavia tahoja.

Haluan auttaa pienyrittäjää tekemään itse (tai ostamaan) videota, joka nappaa katsojat asiakkaiksi.

Videomarkkinointi
Olen Anni Yli-Lonttinen, videointoilija ja netti-perhokalastusyrittäjä yli 5 vuoden taipaleelta.

Koulussa olin se maailman ujoin tyttö, joka ei uskaltanut viitata, vaikka tiesin ihan 100-varmasti vastauksen open kysymykseen. Siitä pulpetista on pitäny ponnistaa pitkä tie yrittäjäksi ja videon tekijäksi. Ja näitä oppeja haluan jakaa nyt sulle. 


Perhokalastushommien ja Youtuben oheen puskaradio on tuonut yritysasiakkaita. Heidän kanssa olen tehnyt some- ja videomarkkinointia. 


Omasta kokemuksesta voin todeta, että video on todella hyvä keino. Kaikkein tehokkain ja edullisin markkinointikeino mitä olen käyttänyt. 


Youtube kanavallani on videoita yli 2 vuoden takaa, jotka tuovat yhä jatkuvasti joka viikko uusia asiakaskontakteja. Oikein toteutettu video on automaatti asiakashankintaan. Eikä se vanhene yhtä nopeasti kuin muut some-julkaisut.


Videoiden tekeminen on opettanut minulle esiintymistä sekä miten videon tekemisen jännitystä voi taklata. Olen tehnyt muitakin kuin kalastusvideota, esimerkiksi 2017 voitin 5000€ pääpalkinnon kaukolämpövideokilpailussa, ja olen päässyt Suomen Kulttuurirahaston tukemana tekemään luovaa ja kokeellista videotyöskentelyä.


Nettiyrittäjänä mun vahvuus on, että tunnen erityisesti asiakkaiden keruun, enkä jää jumiin välinehifistelyyn.

Kiinnostuitko? Näin otat asiakashaavi-videot käyttöön

Hahmota videotekemisen ydin salama-sukelluksella

Salamasukellus Videomarkkinointiin -nettikurssi on pikaupotus videomarkkinoinnin tärkeimpään ytimeen ja asiakashaavitekniikan käyttöön.

Saat vankan yleiskuvan siitä mikä videoissa on tärkeää, jotta ne nimenomaan keräävät ohikulkevat katsojat somesta asiakkaiksi.


Kurssilla opit muun muassa:

 • 9 pro tip -vinkkiä, joilla opit esimerkiksi kipuamaan Youtuben ehdotukset-listalle (siis siihen oikeassa laidassa näkyvien videoiden joukkoon, joista kertyy nykyään iso osa uusista katselijoista)
 • Vältät yleisen virheen: Liian usein huomio keskittyy VAIN videon tekemiseen. Toinen vähintäänkin yhtä tärkeä osa jää kokonaan huomiotta. Nimittäin JAKELU!
  On tärkeä panostaa siihen miten oikea katsoja löytää videosi, koska muuten video hukkuu netin loputtomaan massaan. Onnistunut jakelu tarkoittaa sitä, että videosi saa heti katseluja. Tällä on kriittisen tärkeä merkitys eri some-alustojen algoritmeissa. Sen lisäksi oikeanlainen jakelu mahdollistaa, että katselut eivät tyrehdy ensimmäisten päivien piikkiin, vaan jatkossakin juuri oikeat henkilöt löytävät videon oikealla hetkellä.
 • Millaista videota kannattaa tehdä, jotta niistä kertyy yritykselle liidejä.
 • 3 työkalua, joilla teet videon pohjatyöt asiakkaan maailmasta käsin ja miksi tätä vaihetta ei saa sivuuttaa! Opit Pohjatyön kultaisen kolmion kolme eri näkökulmaa videon suunnitteluun. 
 • Millaisista aiheista ja millaisella rakenteella video toimii parhaiten liidien keräämiseen. Eli minkälainen sisältö ja miksi juuri 3-osainen rakenne toimii asiakashaavi-videoissa.
 • Miten valitset ja konkreettisesti toteutat videoihisi asiakashaavin. (8 vaihtoehtoa, rautalankamallista haastavampiin.) 
 • Miten hoidat videon julkaisun niin, että video on mahdollista löytää netissä hakemalla.  

Saat kurssimateriaalit heti käyttöösi ja voit käydä niitä läpi omaan tahtiin.


Kurssimateriaalit ovat käytössäsi  3 kuukautta (90 pvä), joten ehdit käydä ne hyvin läpi vaikka muutamaan kertaan ja ennen kaikkea viedä asioita käytäntöön.


Kurssi on itsenäisesti ja omaan tahtiin opiskeltava tehopaketti niistä asioista, jotka on hyvä tietää, ennen kuin käytät ison määrän aikaa ja vaivaa videoiden tekemiseen.


Salamasukellus jakautuu nimensä mukaisesti tiiviiseen ja tehokkaasti läpi käytävään 1. osioon: Tiukka ydin - Asiakashaavivideon rakennuspiirustukset.

Lisäksi kurssilla on syventävä 2. osio: Bonus ohjeet Käytäntöön soveltaminen, johon voit käyttää enemmän aikaa ja soveltaa oppeja juuri omaan bisnekseesi.


Miksi Asiakashaavivideon Rakennuspiirrustukset (kurssin Osa 1) on kaikken tärkein aika-investointisi nyt, kun mietit videoiden hyödyntämistä? 

 • Tiedät mihin keskittyä alusta alkaen. 
  Kun olet käynyt läpi kurssin ytimen, osaat alusta alkaen keskittyä elementteihin, joista saat eniten hyötyä bisnekselle.
 • Salamasukelluksen ydin on nopea kuluttaa.
  Saat heti kurssin alussa tärkeimmät tiedot, pääset kiinni videomarkkinoinnin ytimeen ja saat kokonaiskuvan. 20/80 -säännön mukaan, keskitytään siihen tiukkaan ytimeen, jolla on merkitystä asiakkaiden keräämisessä. Et kuluta aikaa ja häkelly kaikesta mahdollisesta videoihin liittyvästä opista. Sisältö on tarkoituksella rakennettu, niin että voit kuunnella ydinasiat vaikka korvanapeista iltalenkillä tai auton ratissa

Entä mitä saan kurssin osasta 2: Bonus ohjeet - Käytäntöön soveltaminen? 

 • Pienyrittäjälle sopiva matalan kynnyksen toteutus. 
  Bonus konsepteihin on koottu erityisesti pienyrittäjän budjetilla ja aikaresursseilla toteuttamiskelpoiset strategiat. Muun muassa Rautalankamalli asiakashaavin toteuttamiseen. Näillä opeilla pääset konkreettisesti liikkeelle ja saat videon tehon yrityksesi käyttöön.
 • Tämä kurssi on parempi sijoitus, kuin minkään kuvauskaluston hankkiminen.
  Välineitä tärkeämpää on, että tiedät mitä teet sekä oikeanlainen sisältö. Voit esimerkiksi testata minkälaista siistin näköistä, raikasta videota saat pienillä jipoilla, vaikkapa siirtymällä kuvaamaan luonnonvaloon ikkunan ääreen tai ulos. Näin puhujan kasvot videolla on hyvin valaistu, ja kuulija voi keskittyä videosi sisältöön. Pienillä jipoilla nostat videon ulkonäköä, mutta pääpaino on aina sisällöllisesti oikeanlaisten videoiden tekemisessä.  

+ Mahdollisuus myös VIP-tason tukeen:Henkilökohtainen tuki rajatulle porukalle (jäljellä 5 paikkaa)

 
Itsenäisesti opiskeltavasta Salamasukellus Videomarkkinointiin -verkkokurssista on myös VIP-taso, jossa saat henkilökohtaista tukea.


Minulta pyydetään usein yksilöllistä puhelinkonsultaatioita ja neuvoa esim. oman kanavan perustamiseen, videoiden tekemiseen, sekä palautetta olemassa olevista videoista. Lisäsin VIP-tason sinulle, mikäli kaipaat lisätukea ja kannustusta. VIP-taso auttaa ottamaan parhaan hyödyn irti itseopiskelumateriaaleista, etkä jää yksin videohaaveesi kanssa.


MITÄ VIP-TASO SISÄLTÄÄ?


* VIP-tasolla saat kaksi (2 kpl) henkilökohtaista sparrauspuhelua (n. 30-60 min), joissa käyn kanssasi juuri sinua mietityttäviä kysymyksiä. Puhelut sovitaan aikataulusi mukaan. Nämä henkilökohtaiset konsultaatiot ovat olleet todella kiiteltyjä, ja odotan innolla, että pääsen porautumaan tilanteeseesi, ja auttamaan sinut aimo harppauksen eteenpäin. (Hinta erikseen ostettuna 298€)


* VIP-taso sisältää myös Startti-valmennuksen (1h) tallenteen, joka auttaa sinua suunnittelemaan, kuinka saat Salamasukellus-kurssin itseopiskelumateriaaleista parhaan hyödyn juuri sinun tilanteeseen. Esimerkiksi miten materiaaleja kannattaa hyödyntää eri tilanteissa, miten saat toteutettua ensimmäisen asiakashaavisi mahdollisimman matalalla kynnyksellä, missä vaiheessa kannattaa käyttää henkilökohtaiset sparrauspuhelut. jne. Startti-valmennus kannattaa kuunnella heti aluksi. (arvo 99€) 


* LISÄKSI saat VIP-tasolla henkilökohtaista apua editointiin. Tuntuuko editointi haastavalta? VIP-tasoon kuuluu EditointiKlinikka-verkkokurssi (Hinta erikseen ostettuna 249 €). Kurssilla opit editoinnin perusteet ilmaisella Lightworks-ohjelmalla, ja saat vastauksia juuri sinun kysymyksiisi tutorial-videoina."Ehdottomasti kannattaa osallistua!!! Lämmin suositus❤️"


"Suosittelisin. Oikein hyviä ohjeita ja vinkkejä videoiden tekoon!"


"Hyvää asiaa aloitteleville ja esiintymiskammoisille!"


"Tänne! Anni kertoo selkeästi ja esimerkein mitä tehdä. Tämä oli salamasukellus nimensä veroisesti, mutta alkuun on juuri näin hyvä. Riittävästi tietoa aiheesta, omaan tahtiin ja napakasti."


"Mikäli videointi kiinnostaa, niin toki mukaan."


"Rohkaisen kaikkia, jotka ovat vähänkin kiinnostunut."


*Otteita kurssin palautekyselystä 2019Mieti mitä se tarkoittaa bisnekselle, kun valjastat videot käyttöön ja alat nähdä tuloksia?


Miten palkitsevaa ja kannustavaa on kehittää omaa tekemistä onnistumisten kautta, kun tiedät mihin keskittyä.

Kyllä, haluan mukaan!

Ilmoittaudu tästä Salamasukellus Videomarkkinointiin -kurssille


Salamasukellus videomarkkinointiin -kurssi

Opi videomarkkinoinnin ydin napakalla verkkokurssilla

Salamasukelluksen

VIP-taso

Vai haluatko enemmän tukea?

VIP-tasolla saat  henkilökohtaista apua

Tiedän miten helposti sitä lykkää päätöksen tekoa, vaikka kuinka tietää mitä haluaa.


"Juuri nyt ei vain ehdi päättää." ...  Tiedän tuon tunteen!


Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa, ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni.

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen Salamasukellus Videomarkkinointiin -nettikurssiin, saat rahasi takaisin.


14 päivän 100% rahat takaisin -takuu.


Jos muutat mielesi, lähetä vain viesti oston yhteydessä saamaasi osoitteeseen, ja palautan rahasi. Yksinkertaista ja helppoa.

On ollut todella innostavaa ja ihanaa, että olen päässyt auttamaan muita yrittäjiä videoiden hyödyntämisessä. Ja asiakkaiden kommentit ovat olleet kivaa luettavaa.


Siksi uskallan luvata sinulle, että kannattaa lähteä mukaan Salamasukellukseen.

Tämä oli todella antoisaa, olen tosi kiitollinen. Sain selkeän kuvan mikä videomarkkinoinnissa on olennaista, eikä tarvi alkaa itse ihmettelemään nollasta. Nyt on selvä polku, jota lähden kävelemään.


Risto Karjalainen,
Nordia Kiinteistöt Oy


Älyttömän hyvä paketti, tietosisältö ja tuki oli tosi arvokasta.


Nyt on tiedot ja työkalut, joilla lähtee eteenpäin.


Minna Ylikärppä,

Matkalla mielenrauhaan


Iso kiitos Anni näistä neuvoista, niistä on tosi paljon apua.

 

Olen terapeutti ja haluan tehdä hyviä videoita, jotta asiakkaani löytäisivät minut.

Siiri Haas 
Ratkaisukeskeinen terapeutti


Ihanaa, kun opetit tätä. Vaihe vaiheelta ohjeet oli tosi hyvät. Tämä oli niin iso paketti, varsinkin henkilölle, joka ei ole tehnyt videoita aiemmin. Pääsin hyvin eteenpäin ja löytyi selvät askelmerkit, joilla jatkaa. Kiitos.


Johanna Pelkonen,
Unison Liikuntapalvelut


Ainut pikaupotus, jossa opit koko asiakashaavitekniikan sekä sitä pohjustavan kriittisen pohjatyövaiheen sekä timanttisen julkaisu- ja jakelustartegian muutamassa tunnissa.


Ilmoittaudu mukaan Salamasukellus Videomarkkinointiin -kurssille.

Ilmoittaudu Salamasukellus Videomarkkinointiin -verkkokurssille.


Uusien asiakkaiden kertyminen kuukaudesta ja vuodesta toiseen ilman maksettua liikennettä, kerran tehdyllä videolla houkuttelee varmasti. Mutta se voi kuulostaa ehkä myös isolta ponnistukselta.

Pelkojen taklaaminen ja aloittaminen ei itse asiassa ole niin iso urakka, kuin miltä nyt saattaa tuntua.

Tärkeintä on ottaa se ensimmäinen askel ja ilmoittautua mukaan. Koska kurssin myötä opit videon tekemisen tiukan ytimen sekä oikopolkuja ja jippoja, joilla taklaat nopeasti videokynnystä. Ja alkuunpääsyn jälkeen homma alkaa rullaamaan. Tee siis itsellesi palvelus ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan.


 

Ilmoittaudu mukaan heti, ennen kuin mahdollisuus menee ohi.


Ovet sulkeutuvat torstaina 30.9.2021 klo 22:00!

Aikaa jäljellä:

08
päivää
:
 
12
tuntia
:
 
16
min
:
 
08
sek

You missed out!Ilmoittaudu nyt ja varmistat paikkasi kurssilla.


Kurssimaksusi on149€ (sis. ALV)


Salamasukellus videomarkkinointiin -kurssi

149 €

Opi videomarkkinoinnin ydin napakalla verkkokurssilla

 • Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi
 • 1. osio: Tiukka ydin - Konseptin hahmottaminen
 • 2. osio: Bonus konseptit - Käytäntöön soveltaminen
 • Opit asiakashaavitekniikan sekä sitä pohjustavan kriittisen pohjatyövaiheen   sekä timanttisen julkaisu- ja jakelustartegian
 • Bonukset sisältävät mm. kiitellyn Rautalankamallin, jolla saat asiakashaavin toteutettua helposti ja nopeasti - ilman tuskallista teknistä säätöä.

Salamasukelluksen

VIP-taso


499 €


Vai haluatko enemmän tukea?

VIP-tasolla saat  henkilökohtaista apua

 • Salamasukellus Videomarkkinointiin -itseopiskelukurssi (Hinta erikseen ostettuna 149€)
 •  2 henkilökohtaista sparrauspuhelua, joissa pureudutaan sinun tilanteeseen (Hinta erikseen ostettuna 298€)
 •  Startti-valmennus (1h) tallenne (arvo 99€) 
 •  EditointiKlinikka-kurssi. (Hinta erikseen ostettuna 249 €) 
 • Huom! Voit myös ostaa osamaksulla. Maksat tänään vain 134,75€.

Haluan auttaa sinua tekemään videota,
joka kerää katselijat asiakkaiksi.

Innostavin terveisin,


Anni


P.S.

Haaveiletko yksin kuinka uskaltaisit aloittaa videoiden tekemisen, mutta epäilykset ja osaamisen puute pitävät jumissa lähtöruudussa vuodesta toiseen? 


Tämä on sinulle, jos markkinointi tuntuu tehottomalta sohimiselta ja holtittomalta sisällöntuottamiselta sinne tänne kylmälle yleisölle. Salamasukellus kurssilla hahmotat, miten automatisoit palasia rutiinitekemisestäsi videoiksi, jotka rakentavat luottamusta ja kuljettavat asiakastasi kohti ostopäätöstä.


Saat nokkelammalla ja vähemmällä työllä jatkuvaa hyötyä, kun video tuo asiakkaan pykälän lähemmäs ostoa, ilman saman asian kertaamista jokaiselle asiakkaalle erikseen esimerkiksi myyntitilanteessa tai asiakaspalvelussa. Saat tehdylle työlle enemmän vastinetta kun uudet katsojat löytävät oikein julkaistun videosi vielä pitkään. Jos kuulostaa hyvältä, tule mukaan tästä.


P.P.S 

Mieti miltä bisness tuntuu, kun olet ottanut asiakashaavitekniikan käyttöön ja se nappaa katselijat talteen. Yrityksesi on vakaammalla ja varmemmalla pohjalla, kun tiedät että uusasiakashankinta ei unohdu nolliin kiire aikanakaan, koska tekemäsi videot tuovat hyötyä pitkään. Sitä jaksaa kehittää omaa bisnestä pitkäjänteisesti, kun tekeminen on mielekästä ja näet millaisia tuloksia markkinointiin panostettu aika tuo.


Ilmoittaudu nyt mukaan, klikkaa tästä.