Huom! Paketti POISTUU keskiviikkona 10.11. klo 22:00
Saatavilla enää hetken!

Aikaa jäljellä:

00
PÄIVÄÄ
:
 
00
TUNTIA
:
 
00
Min.
:
 
00
Sek.

You missed out!

SalamaSukellus videoiden tekoon, jakeluun ja hakukonenäkyvyyteen käytännönläheisellä ja innostavalla tavalla.

Opi tekemään kiinnostavia ja laadukkaita videoita matalalla kynnyksellä niin, että saat asiakkaita tai voit edistää asiaasi.  Ilman, että hukut someen ja vaikka sinulla olisi kiire.

JATKA LUKEMISTA, JOS HALUAT HYÖDYNTÄÄ VIDEOITA SOMESSA TAI YRITYKSESI MARKKINOINNISSA. JA KUN HALUAT LISÄÄ YLEISÖÄ TAI ASIAKKAITA.

100% Tyytyväisyys takuu

Turvalliset maksut

Tuntuuko sinusta, että...

  • videon teko kiinnostaa, mutta et pääse liikkeelle?
  • teet jo videoita, mutta ne eivät tuo tuloksia, kuten kiinnostunutta yleisöä ja maksavia asiakkaita? 

  • videon teko jännittää, ja kynnys kameran edessä olemiseen tuntuu liian isolta?

Tule mukaan innostavaan SalamaSukellus Videomarkkinointiin-kurssille!

Annin maanläheinen ja luonteva esiintyminen erottuu monista muista alan toimijoista todella edukseen. -Riitta K.

Olen 7 vuoden yrittäjätaipaleeni aikana huomannut, miten moni haluaisi tehdä videoita, mutta ei vaan saa aikaiseksi tai ei uskalla esiintyä.


Tai jos onnistuu tekemään suurella vaivalla videon, hukkuu se someen hyvin pian, eikä yleisöä tule. 


Yrittäjillä puolestaan palaa tuhottomasti aikaa (ja rahaa), mutta myyntiä joutuu odottamaan pitkään, jos sitä tulee sittenkään.


Kuulostaako tutulta?


Juuri näiden ongelmien ratkaisuksi loin tämän kurssin. 


Katso tältä sivulta mistä on kyse, hyppää mukaan SalamaSukellus Videomarkkinointiin-kurssille ja opi vihdoinkin hyödyntämään videoita!

  • Ei enää videoita, jotka eivät saa näkyvyyttä ja katsojia.
  • Ei enää videoita, jotka hukkuvat someen. 
  • Ei enää epävarmuutta videolla esiintymiseen. 

Opetan sinulle:

  • miten tehdä laadukas video niin, että pääset alkuun videoinnissa. Saat toistuvasti katsojia (sekä asiakkaita) kerran tehdyllä työllä. Jo muutama video riittää.
  • millaiset videot kiinnostavat ihmisiä oikeasti ja saavat katsomaan loppuun asti.
  • miten suunnitella sisältö ja rakenne, jotta videosta tulee kiinnostava, laadukas ja edistää tavoitteitasi (olipa se esimerkiksi asiakkaiden hankinta).
  • Asiakashaavi-metodin eli konkreettinen ja toimiva menetelmä, jonka avulla voit saada jo yhdellä tai muutamalla videolla itsellesi katsojia ja asiakkaita.
  • miten julkaista video niin, että se ei huku someen, vaan löytyy Googlesta vielä kuukausien, kenties jopa vuosienkin päästä. Juuri silloin kun asiakas itse etsii tietoa aiheestasi. Eli saat sijoittamallesi ajalle ja vaivalle oikeasti vastinetta.

Opi tekemään videoita fiksusti. Saa toistuvasti asiakkaita kerran tehdyllä työllä.

Parasta SalamaSukelluksessa on mm. kuinka luoda sellaiset hakusanat, joilla video on mahdollista asiakkaiden löytää. Suosittelen kaikille videon teosta kiinnostuneille ja erityisesti pienille yrityksille, jotka haluaisivat kasvattaa asiakaskuntaa. -Sanna M.

Ei ollut mitään kokemusta videoinnista ennen kurssia. Halusin selvittää, olisiko videomarkkinointi minulle sopivaa hommaa. Tykästyin meikittömään, jutustelevaan "naapurin tytön" tyyliin. Halusin perustiedot videoiden tekoon ja jakeluun askel askeleelta. Parasta SalamaSukelluksessa on oppi videoiden sisällöstä, rakenteesta ja asiakashaavin käytöstä. -Erja Byckling-Prusti

Kuka on Anni, SalamaSukellus Videomarkkinointiin-kurssin luoja?

Hei, olen Anni, videovalmentaja ja netti-perhokalastusyrittäjä yli 7 vuoden taipaleelta. Näiden vuosien aikana olen auttanut jo yli 6000 yrittäjää ja videontekijää.

Videomarkkinointi

Nyt haluan auttaa sinua tekemään videota, jolla saat näkyvyyttä hakukoneissa ja katsojat asiakkaiksi.

 

Koulussa olin se maailman ujoin tyttö, joka ei uskaltanut viitata, vaikka tiesin ihan 100-varmasti vastauksen open kysymykseen. Siitä pulpetista on pitänyt ponnistaa pitkä tie yrittäjäksi ja videontekijäksi. Ja näitä oppeja haluan jakaa nyt sulle.

 

Perhokalastushommien ja Youtuben oheen puskaradio alkoi tuoda yritysasiakkaita. Heidän kanssa olen tehnyt some- ja videomarkkinointia. Omasta kokemuksesta voin todeta, että video on todella hyvä keino. Kaikkein tehokkain ja edullisin markkinointikeino, mitä olen käyttänyt.

 

Oikein toteutettu video on pitkäikäinen ja oikeastaan automaatti asiakashankintaan. Se ei vanhene yhtä nopeasti kuin muut some-julkaisut. Minulla itselläni on esimerkiksi yli 2 vuotta vanha video. Se tuo minulle yhä edelleen uusia yhteydenottoja ja asiakkaita joka viikko. 

 

Videoiden tekeminen on opettanut minulle esiintymistä sekä miten videojännitystä voi taklata. Olen tehnyt muutakin kuin kalastusvideota, esimerkiksi 2017 voitin 5000€ pääpalkinnon kaukolämpövideokilpailussa, ja olen päässyt Suomen Kulttuurirahaston tukemana tekemään luovaa ja kokeellista videotyöskentelyä. 


Nettiyrittäjänä vahvuuteni on, että tunnen erityisesti asiakkaiden keruun, enkä jää jumiin välinehifistelyyn.

Kutsun sinut mukaan SalamaSukellus Videomarkkinointiin-kurssille.

Tällaista palautetta SalamaSukellus Videomarkkinointiin on saanut:


Insert Video
Insert Video
Insert Video
Insert Video

SalamaSukellus Videomarkkinointiin ─ Mitä saat, kun lähdet mukaan tälle matkalle?

  • Innostusta ja itsevarmuutta videoiden tekoon.
  • Tiiviin paketin, jossa on kaikki oleellinen videoiden teosta, julkaisusta ja hakukonenäkyvyydestä.
  • Hakukonenäkyvyyttä, jolloin potentiaaliset asiakkaat ja katsojat löytävät videosi kuukausien, kenties jopa vuosien kuluttua.
  • Konkreettisia vinkkejä ja hyviä neuvoja videointiin.
  • Taitoja, joilla pystyt itse videoimaan ja julkaisemaan.
  • Vihdoinkin toteutettua koukuttavia videoita.
  •  Katsojia ja uusia asiakkaita.

Videot ovat tehokkain ja nopein keino, kun haluat edistää asiaasi, saada näkyvyyttä ja uusia asiakkaita.

SalamaSukellus on sinulle, jos jokin seuraavista kuvaa sinua ja tilannettasi…

  • Olet kiinnostunut videoiden teosta ja haluat hyödyntää niitä somessa, työssäsi, yrityksessäsi.
  • Olet yrittäjä ja haluat käyttää videoita markkinoinnissa, saada pysyvää näkyvyyttä ja sen myötä uusia asiakkaita.
  • Haluat löytää tehokkaan keinon, jolla saat itsellesi yleisöä tai uusia asiakkaita.
  •  Haluat oppia uusia taitoja, joista on sinulle hyötyä somessa, työelämässä tai liiketoiminnassa.
  •  Haluat oppia tekemään videoita, jotka koukuttavat ja saavat ihmiset katsomaan loppuun asti.
  •  Haluat oikopolun, josta löytyy kaikki oleellinen tieto ─ ilman, että sinun pitää kahlata loputtomasti netin syövereissä.  
  •  Sinulla on henkilöbrändi (tai haaveilet siitä) ja nyt haluat viedä sen seuraavalle tasolle videoiden avulla. 
  •  Videointi ja videolla esiintyminen tuottavat tuskaa, mutta haluat oppia ja hyödyntää videoita.

Annin tyyli on hyvin tavallinen, helposti lähestyttävä ja silti ammattimainen. SalamaSukellus on käytännönläheinen ja kaikille informatiivinen. Sen jälkeen videoiden tekeminen on helpottunut, kun uskaltaa antaa itsensä tehdä myös virheitä. Palautteen mukaan olen hyvin luonnollinen ja rauhallinen videoilla. Heidi K.

SalamaSukellus sisältää:

  • 3 työkalua, joilla teet videon pohjatyöt asiakkaan maailmasta käsin ja miksi tätä vaihetta ei saa sivuuttaa! Opit hyödyntämään Pohjatyön kultaista kolmiota, jonka avulla sinulla on kolme erilaista näkökulmaa videon suunnitteluun.
  • Millaisista aiheista ja millaisella rakenteella video toimii parhaiten potentiaalisten asiakkaiden keräämiseen. Eli minkälainen sisältö ja miksi juuri 3-osainen rakenne toimii Asiakashaavi-videoissa.
  • Suosittu Asiakashaavi-metodi eli miten konkreettisesti saat videoillasi katsojista asiakkaita.
  • Miten hoidat videon julkaisun niin, että video löytyy netissä hakemalla.
  • 9 PRO TIP-vinkkiä, joilla opit esimerkiksi kipuamaan Youtuben ehdotukset-listalle (siis siihen oikeassa laidassa näkyvien videoiden joukkoon, joista kertyy nykyään iso osa uusista katselijoista)
  • Vältä yleinen virhe: Liian usein huomio keskittyy VAIN videon tekemiseen. Toinen vähintäänkin yhtä tärkeä osa jää kokonaan huomiotta, nimittäin JAKELU

Uskon tähän kurssiin niin paljon, että annan 100 % TAKUUN.

Tiedän  myös miten helposti sitä lykkää päätöksen tekoa, vaikka kuinka tietää mitä haluaa. "Juuri nyt ei vain ehdi päättää." ...  Tiedän tuon tunteen!


Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa: ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni. Jos et pidä jostain syystä kurssistani, sinulla on 14 päivän täysi rahat takaisin-takuu. Palautan rahasi ilman kysymyksiä. Voit siis kokeilla tätä kurssia ilman minkäänlaista riskiä. 


On ollut todella innostavaa ja ihanaa, että olen päässyt auttamaan muita yrittäjiä videoiden hyödyntämisessä. Ja asiakkaiden kommentit ovat olleet kivaa luettavaa.


 Uskallan luvata sinulle, että kannattaa lähteä mukaan SalamaSukellukseen.

Miksi SalamaSukellus on luultavasti tärkein investointisi nyt, kun mietit videoiden hyödyntämistä? 

  • Tiedät mihin keskittyä alusta alkaen. 
    Kun olet käynyt läpi kurssin ytimen, osaat alusta alkaen keskittyä elementteihin, joista saat eniten hyötyä bisnekselle.
  • Salamasukelluksen ydin on nopea kuluttaa.
    Saat heti kurssin alussa tärkeimmät tiedot, pääset kiinni videomarkkinoinnin ytimeen ja saat kokonaiskuvan. 20/80 -säännön mukaan, keskitytään siihen tiukkaan ytimeen, jolla on merkitystä asiakkaiden keräämisessä. Et kuluta aikaa ja häkelly kaikesta mahdollisesta videoihin liittyvästä opista. Sisältö on tarkoituksella rakennettu, niin että voit kuunnella ydinasiat vaikka korvanapeista iltalenkillä tai auton ratissa.
  • Pienyrittäjälle sopiva matalan kynnyksen toteutus. 
    Bonusosioon on koottu erityisesti pienyrittäjän budjetilla ja aikaresursseilla toteuttamiskelpoiset strategiat. Muun muassa Rautalankamalli asiakashaavin toteuttamiseen. Näillä opeilla pääset konkreettisesti liikkeelle ja saat videon tehon yrityksesi käyttöön.
  • Tämä kurssi on parempi sijoitus, kuin minkään kuvauskaluston hankkiminen.
    Välineitä tärkeämpää on, että tiedät mitä teet sekä oikeanlainen sisältö. Voit esimerkiksi testata minkälaista siistin näköistä, raikasta videota saat pienillä jipoilla. Vaikkapa siirtymällä kuvaamaan luonnonvaloon ikkunan ääreen tai ulos. Näin puhujan kasvot videolla on hyvin valaistu, ja kuulija voi keskittyä videosi sisältöön. Pienillä jipoilla nostat videon ulkonäköä, mutta pääpaino on aina sisällöllisesti oikeanlaisten videoiden tekemisessä.  
  • List Element

Saat kurssimateriaalit heti käyttöösi ja voit käydä niitä läpi omaan tahtiin. 

Kurssi on itsenäisesti ja omaan tahtiin opiskeltava tehopaketti niistä asioista, jotka on hyvä tietää, ennen kuin käytät ison määrän aikaa ja vaivaa videoiden tekemiseen.


Salamasukellus jakautuu nimensä mukaisesti tiiviiseen ja tehokkaasti läpi käytäviin osioihin:

1. Tiukka ydin - Asiakashaavivideon rakennuspiirustukset.

2. Bonusohjeet Käytäntöön soveltaminen, johon voit käyttää enemmän aikaa ja soveltaa oppeja juuri omaan bisnekseesi. 

Mieti mitä se tarkoittaa bisneksellesi, kun valjastat videot käyttöön ja alat nähdä tuloksia?

Ja miten palkitsevaa ja kannustavaa on kehittää omaa tekemistä onnistumisten kautta, kun tiedät mihin keskittyä.

Tämä oli todella antoisaa, olen tosi kiitollinen. Sain selkeän kuvan mikä videomarkkinoinnissa on olennaista, eikä tarvi alkaa itse ihmettelemään nollasta. Nyt on selvä polku, jota lähden kävelemään.

Risto Karjalainen

Nordia kiinteistöt Oy

Älyttömän hyvä paketti, tietosisältö ja tuki oli tosi arvokasta.

Nyt on tiedot ja työkalut, joilla lähtee eteenpäin.

Minna Ylikärppä

Matkalla mielenrauhaan

Iso kiitos Anni näistä neuvoista, niistä on tosi paljon apua. Olen terapeutti ja haluan tehdä hyviä videoita, jotta asiakkaani löytäisivät minut.

Siiri Haas

Ratkaisukeskeinen terapeutti

Ihanaa, kun opetit tätä. Vaihe vaiheelta ohjeet oli tosi hyvät. Tämä oli niin iso paketti, varsinkin henkilölle, joka ei ole tehnyt videoita aiemmin. Pääsin hyvin eteenpäin ja löytyi selvät askelmerkit, joilla jatkaa. Kiitos.

Johanna Pelkonen

Unison Liikuntapalvelut

Ilmoittaudu mukaan innostavaan SalamaSukellus Videomarkkinointiin-kurssille!

Uusien asiakkaiden kertyminen kuukaudesta ja vuodesta toiseen ilman maksettua liikennettä, kerran tehdyllä videolla houkuttelee varmasti. Mutta se voi kuulostaa ehkä myös isolta ponnistukselta.

Pelkojen taklaaminen ja aloittaminen ei itse asiassa ole niin iso urakka, kuin miltä nyt saattaa tuntua.

Tärkeintä on ottaa se ensimmäinen askel ja ilmoittautua mukaan. Koska kurssin myötä opit videon tekemisen tiukan ytimen sekä oikopolkuja ja jippoja, joilla taklaat nopeasti videokynnystä. Ja alkuunpääsyn jälkeen homma alkaa rullaamaan. Tee siis itsellesi palvelus ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan.


Ilmoittaudu mukaan nyt, ennen kuin mahdollisuus menee ohi.


Ovet sulkeutuvat torstaina 30.12.2021 klo 22:00!

P.S.

Haaveiletko, kuinka uskaltaisit aloittaa videoiden tekemisen, mutta epäilykset ja osaamisen puute pitävät jumissa vuodesta toiseen? Salamasukellus Videomarkkinointiin-kurssilla hahmotat, miten tehdä videoiksi, jotka rakentavat luottamusta ja kuljettavat asiakastasi kohti ostopäätöstä.


Saat fiksummin ja vähemmällä työllä jatkuvaa hyötyä, kun video tuo asiakkaan pykälän lähemmäs ostoa, ilman saman asian kertaamista jokaiselle asiakkaalle erikseen esimerkiksi myyntitilanteessa tai asiakaspalvelussa. Saat tehdylle työlle enemmän vastinetta, kun uudet katsojat löytävät hakukoneista videosi vielä pitkään, etkä huku someen. Jos kuulostaa hyvältä, tule mukaan tästä.


P.P.S 

Mieti miltä bisnes tuntuu, kun olet ottanut Asiakashaavi-metodin käyttöön ja se nappaa katsojat talteen. Yrityksesi on vakaammalla ja varmemmalla pohjalla tietäessäsi, että uusasiakashankinta ei unohdu kiireaikanakaan, koska tekemäsi videot tuovat hyötyä pitkään. Sitä jaksaa kehittää omaa bisnestä pitkäjänteisesti, kun tekeminen on mielekästä ja näet millaisia tuloksia markkinointiin panostettu aika tuo.


Ilmoittaudu nyt mukaan, klikkaa tästä.

Onko mielessäsi kysymyksiä? Lue yleisimmät kysymykset ja vastaukset alta.


Miten pitkään kurssi kestää?

Saat kurssimateriaalit heti käyttöösi ja voit käydä niitä läpi oman aikataulusi mukaan. Nimensä mukaisesti tämä on Salamasukellus Videomarkkinointiin. Eli nopeimmillaan käyt ydinsisällöt läpi muutamassa tunnissa ja saat vahvan ymmärryksen siitä, mikä videon teossa on tärkeää. 


Ydinsisältöjen jälkeen voit syventyä tarvitsemiisi lisämateriaaleihin oman tarpeesi mukaan. keskimääräinen aika kurssin läpikäymiseen ja ensimmäisten videoiden julkaisemiseen on pari viikkoa.

Lisäksi kurssi on käytössäsi 3 kuukauden ajan, joten sinulla on reilusti aikaa kerrata oppeja niin, että ne menevät selkäytimeen. 


Olen myös huomannut, että 3 kuukauden kokonaisaika on tärkeä kannustin ja aikaraja, joka auttaa sinua käymään tämän kurssin ja laittamaan asioita käytäntöön. Harmillisen usein kursseja ostaessa ne jäävät ö-mappiin. En halua, että sinulle käy näin, koska tiedän, että tästä kurssista on sinulle taatusti hyötyä. Kurssista on hyötyä kuitenkin vain silloin, kun opiskelet ja viet asioita käytäntöön.

Kuulostaa hyvältä, mutta mitä jos en pidäkään kurssista?

Juuri tästä syystä voit peruuttaa kurssin 14 päivän aikana, ilman kysymyksiä ja uteluita ja palautan rahasi takaisin. Sinulla ei siis ole minkäänlaista riskiä, kun teet päätöksen osallistua tälle kurssille.

Olen tehnyt jo videota, sopiiko kurssi minulle?

Jos olet tehnyt videoita, mutta et ole tyytyväinen tuloksiin, tämä on sinulle. 

Jos tuntuu, että videosi eivät tavoita oikeita katsojia, yleisön kasvattaminen on hidasta ja videosi hukkuvat kaiken muun joukkoon somessa, tai videoille kertyy vain tykkäyksiä, mutta ei haluamiasi tuloksia (myyntiä, sähköpostilistan kasvua, oikeiden katsojien tavoittamista), siinä tapauksessa toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi kurssille. Luvassa on todella hyödyllistä (ja tuloksia tuovaa) asiaa!

Miten kauan aikaa minun tulee käyttää tähän?

Saat kurssimateriaalit heti käyttöösi. Nopeimmillaan käyt ydinsisällöt läpi muutamassa tunnissa ja saat vahvan ymmärryksen siitä, mikä videon teossa on tärkeää. 


Ydinsisältöjen jälkeen voit syventyä tarvitsemiisi lisämateriaaleihin oman tarpeesi mukaan. keskimääräinen aika kurssin läpikäymiseen ja ensimmäisten videoiden julkaisemiseen on pari viikkoa. Lisäksi sinulla on kokonaiset 3kk aikaa kerrata oppeja.


Vaikka olisit kiireinen, ehdit käydä tämän kurssin läpi. On kuitenkin tärkeää, että varaat kalenterista aikaa kurssille. 

Miten voin maksaa kurssin?

Voit maksaa kurssimaksun turvallisesti joko luottokortilla tai suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. (Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetä minulle sähköpostia maksusivulta löytyvään sähköpostiosoitteeseen.)

Mitä materiaaleille ja työkaluille tapahtuu, jos peruutan kurssille osallistumiseni?

Sinulla on 14 päivän täysi rahat takaisin takuu. Jos perut osallistumisesi tuona aikana, palautan rahasi ja kurssi sekä sen materiaalit poistuvat käytöstäsi. 

Mitä kurssiin kuuluu?

Kurssi on itsenäisesti ja omaan tahtiin opiskeltava tehopaketti siitä, miten teet videoita joita kohderyhmäsi itse etsii netistä. Sekä miten tykkääjät ja katsojat muutuvat maksaviksi asiakkaiksi (asiakashaavimetodilla). 


Kurssiin kuuluu tiivis ja tehokkaasti läpi käytävä 1. osio: Tiukka ydin - Asiakashaavivideon rakennuspiirustukset. Käytyäsi ydinmateriaalit, sinulla on vankka ymmärrys minkälainen video kerää uusia katsojia vielä kuukausien (ja vuosien!) päästä julkaisusta. Sekä miten toteutat videollasi asiakashaavin, jotta videon katsoja ei jää vain tykkääjäksi someen, vaan päätyy maksavaksi asiakkaaksi saakka.


Lisäksi kurssilla on syventävä 2. osio: Bonus ohjeet - Käytäntöön soveltaminen. Tämä osio neuvoo kädestäpitäen, miten sovellat oppimasi juuri omaan bisnekseen tai viestintääsi. Bonusohjeissa opit mm. miten konkreettisesti toteutat asiakashaavin (vaikkapa superhelpolla rautalankamallilla), mitä tietoja videon julkaisuvaiheessa sinun pitää syöttää ja mihin, jotta video voi löytyä netistä hakemalla sekä miten saat videon tekemiseen käyttämällesi ajalle ja vaivalle vastinetta pitkään, eikä videosi huku somessa.


Kurssilla opit ne asiat, jotka sinun tulee tietää, ennen kuin käytät ison määrän aikaa ja vaivaa videoiden tekemiseen.

Mitä kurssi ei sisällä?

Kurssi EI sisällä välinehifistelyä, mutkikasta editointia tai turhaa teknistä jargonia. Salamasukellus on tehty mahdollisimman konkreettiseksi ja matalankynnyksen keinoksi saada aikaan tehokkaita videoita. Kurssi EI sisällä mutkikkaita videointikikkoja tai hienouksia, joilla voi ehkä hitusen hioa videon ulkokuorta, mutta jotka eivät suoranaisesti vaikuta siihen kiinnostaako video yleisöäsi ja saako se aikaan toimintaa (esim. jakoja, kauppaa, tykkäyksiä tai viestisi leviämistä).


Kurssi EI myöskään sisällä video-opetusta, jonka onnistuminen perustuisi valtavaan määrään videoita ja loputonta julkaisemista. Eli EN opeta sinulle markkinointistrategioita, jotka toimiakseen vaativat uusia videoita päivittäin (tai edes joka kuukausi!). Sen sijaan opetan, miten saat muutamilla juuri oikein mietityillä, toteutetuilla ja julkaistuilla videoilla aikaan ison vaikutuksen. 


Toki jos haluat julkaista vaikka joka päivä, se ei haittaa, mutta onnistumisesi videomarkkinoississa ei perustu uuvuttavaan pakkojulkaisurytmiin.  

Tarvitsenko kurssille jotain erikoisia laitteita?

Et tarvitse! Tarvitset ainoastaan älypuhelimen ja olen melko varma, että sellainen sinulla jo on. 

Mitä, jos en osaakaan videoida tai esiintyä videolla?

Kurssilla pärjäät hyvin normaaleilla kännykänkäyttötaidoilla. Eli jos osaat tai olet valmis opettelemaan ja tutkimaan oman älypuhelimesi kameran perustoimintoja, olen varma, että videointi onnistuu sinulta. Tällä kurssilla ei hifistellä, vaan keskitytään olennaisiin perusteisiin, jotka tuovat tuloksia.


Videolla esiintyminen itse ei ole pakollista. Asiakkaissani on myös heitä, jotka ovat päättäneet etteivät näyttäydy itse videolla. Siinäkin tapauksessa kurssilla opitut asiat kuten Asiakashaavi-metodi, Pohjatyönkultainen kolmio sekä Timanttinen julkaisu- ja jakelu, ovat kriittisen tärkeitä tekijöitä onnistumiselle. 


Haluan myös vihjata, että kannattaa joka tapauksessa lähteä kurssille avoimin mielin, ja pitää optio auki sille, että saatat innostua videoinnista myös omilla kasvoilla. Koska katsoja samaistuu ihmiseen, joten siksi on tehokkainta, mikäli otat kurssin ilon kautta uuden opetteluna, ja kokeilet tehdä videoita myös omilla kasvoillasi. 

Mitä jos videoista ei tule täydellisiä?

”Täydellisyys” on vaikea tavoite, koska toisen mielestä täydellinen video on toiselle totaalitylsä tai mitäänsanomaton. 

Siksi on parempi miettiä, mitä haluan saada videolla aikaan? 


Jos haluat:

- saada viestisi juuri oikeiden katsojien eteen, 

- kerätä somesta oikeita asiakkaita ohikulkevien tykkääjien sijaan,

- rakentaa nopeasti luottamusta, joka tarvitaan aina ennen kuin asiakas tekee ostopäätöksen,

- ja ennen kaikkea tehdä videoita, jotka eivät huku somemassaan, vaan löytyvät vielä kuukausien ja vuosien kuluttua ja kasvattavat yleisöäsi, sähköpostilistaasi ja tuovat kauppaa...


… siinä tapauksessa tulet oppimaan juuri oikeat taidot “täydellisen” videon tekemiseen tällä kurssilla.

Millä alustalla kurssi on ja onko sitä helppo käyttää?

Kurssi on helppokäyttöisellä ja suomenkielisellä Campwire-kurssialustalla. Saat heti ilmoittauduttuasi selkeät ohjeet sähköpostiisi. Ja mikäli kirjautumisessa tai kurssin käytössä tulee mitään ongelmia, saat asiakastukea selvällä suomenkielellä.

Tule mukaan innostavaan SalamaSukellukseen!