Huom! Paketti POISTUU keskiviikkona 31.5.2023 klo 22:00
Saatavilla enää hetken!

Aikaa jäljellä:

05
PÄIVÄÄ
:
 
23
TUNTIA
:
 
50
Min.
:
 
23
Sek.

You missed out!

Videoille olisi tarve! Mutta kuvaaminen tuntuu työläältä ja aikaavievältä, eikä lopputulos päätä huimaa...

Tee vaikuttavia videoita – ilman tuskaa ja loputtomia uusintaottoja. Yksinkertainen kikka pelastaa nolottavan kotikutoiset videot ja auttaa vaikka pää löisi tyhjää kameran rullatessa.

Tykättyyn Somistemuistikikkaan sekä luontevaan kamerapresenssiin perustuva Valmiin videon omatoimipaketti sisältää kaiken mitä tarvitset saadaksesi videoita valmiiksi. 

100% Tyytyväisyys takuu

Turvalliset maksut

Somistemuistikka oli minulle todella iso oivallus ja helpotti videointia. Nyt vasta tajusin oikeasti MIKSI minun pitää panostaa videoihin, ja miten niitä pitää käyttää."

Opi jipot, joilla toteutat videoita huomattavasti helpommin, kuin nyt ehkä arvaatkaan

Visuaalisesti upeat ja luontevasti luottamusta rakentavat videot ovat ulottuvillasi...

Saatat ajatella, että haasteesi videon teossa johtuu siitä, ettei sinulla ole oikeita laitteita, et ehdi tehdä työläältä tuntuvia videoita kaiken kiireen keskellä tai koet että “minä en vain sovi kameran eteen”.


Mutta oikeasti vaikeus ja lamaantuminen johtuu vääristä keinoista. Eli oikean (yksinkertaisen) tekniikan puuttumisesta!


Nopein keino saada tehokkaita ja laadukkaita videoita aikaan 

Yhdistä nämä 2 tekijää...

 • Ota vaikuttavuuden tehot käyttöösi, tuomalla videolle inhimillinen tekijä.
 • Ja tuota laadukkaita videoita mahdollisimman vähällä vaivalla.

Mutta vältä yleiset miinat:

 - Varmista, ettei videollasi puhu jäykkä, vaivaannuttava, epävarma henkilö. Koska se saa katsojan epäilemään sinua, kun videolta ei välity uskottavuus. (Saatikka miten tukalalta sellaisia videoita tuntuu itsestä katsoa tai julkaista.)

 

- Estä ärsyttävät tilanteet, joissa pää lyö tyhjää ja sanat ovat umpisolmussa, kun kamera napsahtaa päälle. Takeltelu, loputtomat uusintaotot ja ärsyttävät virheet, jotka lipsahtavat keskelle muuten sujuvaa puhetta, lannistavat. Ei ihme, jos siinä kohtaa tekee mieli heittää hanskat tiskiin.

 • Katso videolta: Miten vältät yleiset miinat ja teet videoita sujuvasti.

Tarjolla nyt vain valikoidulle porukalle...

“Laiskan videotekijän” kikka, joka poistaa kuvaustilanteesta väsyttävän pinnistelyn

Somistemuistikikka syntyi aikanaan ihan omasta tarpeesta saada aikaan laadukkaita ja hyvännäköisiä videoita. Niin, ettei videon kuvaaminen ei vie koko päivää. Ja niin, että muistan sanoa videolla juuri oikeat asiat.

Koen, että tämä on ikään kuin “laiskan videotekijän” kikka, koska se poistaa tukalan pinnistelyn. (Jos olet koskaan ollut tilanteessa, jossa et meinaa millään saada oikeita sanoja suustasi ja joudut ottamaan loputtoman määrän ottoja, tiedät mitä tarkoitan!)

[Ja huom. kyse ei ole mistään teleprompterista, joka pahimmillaan tekee videoista täysin epäuskottavia, kun katsoja näkee sinun lukevan tekstiä. Se jos mikä saa ajattelemaan, “tämä tyyppi ei tiedä mistä puhuu”. Ja sitä efektiä en halua sinulle.]

Kun aloin opettaa Somistemuistikikkaa, asiakkaani olivat häkeltyneitä sen kätevyydestä, ja miten hauskasti ja helposti sillä saa loistavia videoita aikaan.

Nää Annin jutut ovat kyllä mukaansatempaavia ja hauskoja, niin kuin tää somistemuistikikka. Anni, jo tämä oppi pelkästään on mulle niin iso, että kurssi jo osoittautunut hyvinkin hyödylliseksi.

Sari, VideovarmuusLeiriläinen


Esimerkiksi Sari tutustui Somistemuistikikkaan VideoVarmuusLeirillä, ja kertoi sen olleen iso oivallus.


Mutta koska, huomasin että 4 viikon yhteinen leiri ei sovi kaikille, aloin miettiä, miten voisin auttaa myös muita, jotka jäivät pois leiriltä, ehkä ajan tai rahan puutteen takia.

Ymmärrän, että kuukauden mittainen leiri voi tuntua merkittävältä ajalliselta ja rahalliselta panostukselta – ja sitä se toki onkin. Uusien tärkeiden taitojen oppiminen elämässä vaatii investointeja.

Jos sinulla on kuitenkin tarve saada vakuuttavia videoita aikaan. Siis sellaisia, jotka tekevät tehtävänsä.

(Olipa se tehtävä kohdallasi työssä onnistuminen, uusien asiakkaiden löytäminen ja myynnin kasvattaminen, brändin vahvistaminen tai vaikkapa sen uuden unelmatyön hakeminen...niin se vain on, että alalla kuin alalla video-osaamisen vaatimus näyttää yleistyvän hurjaa vauhtia.)

Mutta et lähtenyt mukaan VideoVarmuusLeirille, ehkä rahan tai ajan puutteen vuoksi?

Jos näin on, et ole yksin.

Sain viestejä muiltakin, jotka haluavat toteuttaa videoajatuksensa, mutta joilla ei ollut vain tällä kertaa mahdollisuutta investoida yhteiselle aikataulutetulle leirille.

Näistä viesteistä kävi ilmi, että useimmiten syynä oli hektiset aikataulut taikka rahan puute. Ja juuri sen asian haluan ratkaista sinulta ... jotta pääsisit eteenpäin videoasiassa. Koska videoiden tarve on niin nopeasti kasvava kenttä, etten halua sinun jäävän kelkasta, kun kollegat ja kilpailijat ottavat videot käyttöön oikealla ja vasemmalla.

Niinpä mietin, miten voisin parhaiten auttaa kaikkia niitä upeita tyyppejä (siis juuri sinua), jotka jäivät VideoVarmuusLeirin ulkopuolelle, kenties ajan tai rahan puutteen takia…

... ja nyt minulla on ilo ilmoittaa, että (aamulenkillä, ajatusten velloessa kirkkaina) löysin ratkaisun, josta uskon sinun todella pitävän!

Kokosin kevyemmän kurssin, joka sisältää kaiken oleellisen siihen, että saat videot oikeasti käyttöösi.


Huomattavasti edullisempaan hintaan kuin kuukauden kestävä leiri.

Tarjoan tämän kurssin AINOASTAAN aktiivisimmille VoimaaVideosta
sisäpiiriläisille – sinulle, joka olet lukenut aktiivisesti viestejäni, kysynyt apua tai osallistuit hiljattain live-webinaariin. Tämä ei siis ole tarjolla kenelle tahansa.Omatoimipaketti on sinulle, jos...

Haluat tehdä videoita mahdollisimman kevyesti - mutta jäit VideoVarmuusLeirin ulkopuolelle
(kenties ajan tai rahan puutteen takia)


Valmiin Videon Omatoimipaketissa yhdistyy 2 avainta, jotka auttavat tekemään laadukkaita videoita mahdollisimman vähällä vaivalla. (Nyt jätetään videotuskailu historiaan!)


 • Omatoimipaketti on sinulle, jos 4 viikon leirille osallistuminen tuntui isolta ja aikaa vievältä sitoumukselta.

Valmiin Videon omatoimipaketti sopii sinulle, jos haluat nostaa videolla esiintymisen uudelle tasolle, niin että olet kameran edessä vakuuttavampi, helposti lähestyttävä ja luottamusta herättävä.


(Luottamus on yksi tärkein tekijä, jos halutaan saada aikaan kauppaa tai välittää viesti, niin, että se todella uppoaa katsojaan).

Tilaa Omatoimipaketti!

Saatavilla vain rajallisen aikaa!


 Hinta 89€

(Sis. alv)

Turvalliset maksut

Valmiin videon Omatoimipaketti sisältää:

SOMISTEMUISTIKIKKA

-Ohjeet ja helppo harjoitus


Somistemuistikikka opettaa sinulle miten kuvaat videon, teet siitä laadukkaan näköisen ja saat viestisi napakasti ja tehokkaasti purkkiin. Kikan teho perustuu siihen, että se poistaa sinulta muistamisen paineet kuvaustilanteessa ja samalla tekee “keskinkertaisestakin” videosta heti laadukkaamman ja kiinnostavan niin, että katsojasi pysyy videon parissa pidempään.

Somistemuistikikka on yksi kiitetyimpiä oppejani, ja se on mullistanut videotekemisen monelle.

 • Omatoimipaketissa saat työpajamaisen kätevän ohjatun harjoituksen, jonka avulla saat heti Somistemuistikikan käyttöösi helposti.

BONUKSENA: Luontevasti ja vakuuttavasti videolla -pikavalmennus


Hienoinkaan video ei tee tehtäväänsä, jos videolla esiintyvä henkilö ei herätä luottamusta. Siksi Omatoimipaketissa on mukana BONUSVALMENNUS: Luontevasti ja vakuuttavasti videolla - pikavalmennus. 

Se antaa sinulle itsevarmuutta, rentoutta ja vakuuttavuutta kameran edessä. Ja samalla katsoja ajattelee, että “tämä tyyppi tietää mistä puhuu, häneen voi luottaa”.

 • Bonusvalmennus sisältää innostavat jipot, joilla pikakelaat sinulle itsevarmuutta. Mukana on pieniä harjoituksia,  joilla varmistat oloasi. (Niin sisäisesti omassa mielessäsi, kuin ulkoisesti, katsojalle välittyvänä varmuutena.

Mitä saat kun hankit Valmiin Videon Omatoimipaketin?

Saat haltuusi Somistemuistikikan, joka:

 • Tekee saman tien “keskinkertaisesta” videosta vakuuttavan ja visuaalisesti laadukkaan.
 • Samalla se poistaa sinulta paineen muistaa ja osata sanoa kaikki oikeat asiat videolla.
 • Helpottaa saamaan videoita aikaiseksi, videon tekeminen kevenee huomattavasti 
 • Tiivistää kerrontaasi. Ihmisten keskittymiskyky on lyhyt, joten tiivistäminen ja napakasti heti asiaan meneminen on arvokas taito,
 • Somistemuistikikka toimii vaikka sinulla olisi tapana jaaritella tai vaikeuksia pitää ajatuksesi kasassa.

BONUKSENA sinulle: Luontevasti videolla -valmennus

 • Bousvalmennus opettaa sinulle nopeat oikotiet, jotta sinun on helppo olla kameran edessä, jolloin kuvaamisesta tulee hauskaa (ja ehkä salaisesti jopa koukuttavaa)
 • Samalla katsoja kokee sinut vakuuttavana ja lähestyttävän ammattilaisena. Eli saat videoillesi toivottua tehoa.

Omatoimipaketti on työpajamainen, itsenäisesti omaan tahtiin käytävä tehopaketti. Materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukautta, joten sinulla on reilusti aikaa käydä työpajan opit läpi. Työpajamaisessa etenemisessä saat ensimmäisen Somistemuistikikalla toteutetun videon valmiiksi, jo heti työpajan aikana.

Annin kursseja mä suosittelen tosi lämpimästi ihan kaikille.Anna Pohjola, muusikko

Näillä opeilla kynnys videontekoon on madaltunut. Olen ollut useammalla Annin kurssilla, ja niistä voi todeta, että ne on kaikki hyvin käytännöllisiä.

Tiina, VideoVarmuusLeiriläinen

Kätevä Omatoimipaketti:

Ahmi heti tai opiskele ja kertaa 3 kk aikana


Omatoimipaketti on kätevä itseopiskelu kurssi, jonka voit käydä läpi omaan tahtiin. (Joko ahmia sen läpi ja tehdä ensimmäiset videosi jo parissa päivässä. Tai voit käydä sitä läpi ja kerrata rauhallisempaan tahtiin aikataulujesi puitteissa. Sinulla on kokonaiset 3 kk aikaa syventyä siihen). 


Normaalisti opetan Somistemuistikikkaa vain VideoVarmuusLeirillä, mutta halusin tarjota tehokkaan avun myös sinulle, jolle yhteinen leiri ei ollut oikea valinta. (Kenties leiri sopii aikatauluihisi joskus myöhemmin, mutta en halua, että jäät sen takia tänään odottamaan ja jumiin videoiden yleistyessä ja videotaitovaatimusten kasvaessa vauhdilla.)


Huomaathan, että Omatoimipaketti on saatavilla VAIN NYT rajallisen aikaa. Sen jälkeen se poistuu. 


Vain nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa Omatoimipaketti itsellesi hintaan 89€ (sis. alv)


(Huom. Tämä mahdollisuus on tarjolla VAIN aktiivisille VoimaaVideosta sisäpiiriläisille tai jos osallistuit hiljattain webinaariin.)

 Huomaa, että paketti poistuu ke 31.5.2023 klo 22:00! 


Tilaa Omatoimipaketti tänään ennen kuin se poistuu saatavilta!

Aikaa jäljellä:

05
Päivää
:
 
23
Tuntia
:
 
49
Min.
:
 
06
Sek.

You missed out!

Sinulla on nyt 3 yksinkertaista vaihtoehtoa

 • Et tee mitään. Jatkat ilman timanttisia videotaitoja, ja katsot sivusta, kun kollegat ja kilpailijat valtaavat alaa videoilla.
 • Yrität itse penkoa töiden ja arjen kiireiden keskellä loputtomasta tiedon merestä, miten saisit videot sujuvasti käyttöösi ja saisit niillä oikeasti haluamaasi vaikutusta aikaan.
 • Annat minun näyttää sinulle pikapolun siihen, että saat fiksuja videoita aikaan ja nautit tekemisestä (ja säästät samalla aikaa ja hermojasi - sekä vieläpä ILMAN RISKIÄ!)
tyytyväisyys
100%
takuu

14-päivän  100% rahat takaisin -takuu.

Käytännössä sinulla ei ole mitään riskiä, koska annan sinulle täyden 14-päivän 100% rahat takaisin -takuun.

Jos et koe saaneesi rahoillesi selvää vastinetta, palautan rahasi.


Varmista nyt, että nykypäivän äärimmäisen tärkeät videotaidot ovat hallussasi! - Tilaa omatoimipaketti, joka saa videosi loistamaan (ja jonka avulla videoiden teko helpottuu niin, että saat oikeasti valmista aikaan.)

Tilaa Omatoimipaketti!

Saatavilla vain rajallisen aikaa!


Hinta 89€

(Sis. alv)

Turvalliset maksut

Tilaa Omatoimipaketti tänään ennen kuin se poistuu saatavilta!


P.S. Mieti mikä arvo on sillä, että osaat itse kuvata fiksuja ja tehokkaita videoita esim. nettiin ja someen? Sinun ei tarvitse kutsua hätiin satoja tai tuhansia euroja laskuttavaa videotuotannon ammattilaista jokaista videotarvetta varten. 


Tai kenties tarvitset videotaitoja työpaikalla tai työnhaussa, ja tuskailet miten erottua muista? Ota videot luontevasti käyttöön Omatoimipaketin opetuksilla
Rekisteriseloste