HUOM! VAIN NYT: Säästä kurssimaksussa Nopean Toimijan Edulla. Voimassa vain rajallisen aikaa!

Luo elämyksellinen Facebook-haaste, joka tuo lisää maksavia asiakkaita (ja rahaa)


Vappuna 2014 olin juuri saanut Y-tunnuksen ja tuulettelin pitkäaikaisen yrittäjyyshaaveeni toteutumista.

Todellisuus katsoi minua kuitenkin silmiin hyvin nopeasti. Varsinkin kun avasin pankkitilin! 

Upouusi yritykseni tarvitsi asiakkaita, ja nopeasti. Eikä tarve ole kuuden vuoden jälkeen mihinkään kadonnut.


Markkinointiin voi upottaa loputtomasti aikaa ja rahaa saamatta tuloksia, mutta yrittäjä (etenkin pienyrittäjä) tarvitsee jatkuvasti maksavia asiakkaita: eli tuloa ja mielellään nopeasti!

Olen huomannut, että tosi monella yrittäjällä ongelmana on:

 • ettei ole ostohaluista kohderyhmää, jolle kertoa omaa viestiä
 • kaikenlainen somehälinä hukuttaa oman viestin ja
 • markkinointi vie ihan tuhottomasti aikaa ja rahaakin palaa, mutta myyntiä joutuu odottamaan pitkään (jos sitä tulee sittenkään).

Tiedän kokemuksesta miten tukala tilanne sellainen on! (Olin itse ihan samassa jamassa reilu 6 vuotta sitten, kun aloitin yrittäjänä).

Lopulta huomasin, että homma tiivistyy muutamaan tärkeään oivallukseen:

Ydinjuttu on yhtä aikaa:

 1. kerätä ostohaluista asiakaskuntaa, ja samalla
 2. tehdä ripeä pyöräytys myynniksi (kerron tästä tarkemmin ihan kohta)

… Eli idea on oppia toimimaan niin, että näet muutamissa päivissä, tuoko ponnistelu oikeita euroja kassaan vai pitääkö jotain muuttaa.

Tämän ytimen ymmärtäminen on ihan tosi tärkeää, jotta et sorru samaan kuoppaan kuin moni yrittäjä. Eli käyttämään viikkoja tai kuukausia… tai pahimmillaan vuosia vääränlaiseen suunnitteluun, hiomiseen ja punnertamiseen … Odottaen, että ehkä vielä joskus tästä tulee myös tuloa.

Kun itse aloitin yrittäjänä, yksi isoimpia oppeja oli laittaa rajallinen aika sellaiseen markkinointiin, joka kerää ostohaluista yleisöä somesta yrityksen omiksi kontakteiksi. Kutsun tätä asiakashaavi-menetelmäksi. Eli ideana on kerätä ohikulkijat somesta talteen asiakkaiksi.

Mutta tässä tulee päivän tärkeä uusi oppi:

Olen kerännyt viime vuosina tuhansien ihmisten asiakaskunnan, MUTTA mikä kiinnostavaa … ensimmäisten n. 600 liidin (eli potentiaalisen asiakaskontaktin) keräämiseen kului minulla useita tuskaisen hitaita VUOSIA ja yli 50 ’hölmösti tehtyä’ videota.

Käytin asiakashaavina vanhoja tylsiä keinoja kuten ’tilaa uutiskirje’ tai ’lataa tästä ilmainen pdf’, jotka siis toimivat, mutta melkoisen hitaasti!

… nyttemmin, aivan erilaisella menetelmällä ja muutamalla fiksulla videolla, keräsin yli 4000 kontaktia reilun puolenvuoden aikana.


Tämä uudenlainen keino on tällainen: Käytin asiakashaavina elämyksellistä lyhyttä ryhmähaasteviikkoa, jota buustasin tietynlaisilla videoilla.

Se keräsi potentiaalisia kontakteja tosi tehokkaasti, MUTTA oli samalla rakennettu luomaan osallistujalle niin vahva kokemus, että haasteen lopussa uudet tuttavuudet olivat muuttuneet ostohaluisiksi asiakkaiksi.

(Tätä tarkoittaa aiemmin viestissä mainittu ”ripeä pyöräytys myynniksi”. Se on niin tärkeä seikka, että haluan opettaa sen muillekin ahkerille yrittäjille, jotka tekevät kovasti töitä auttaakseen omia asiakkaitaan).


Teetkö markkinointia netissä, mutta tuloksissa on toivomisen varaa?


Tämä menetelmä on ollut minulle kullan arvoinen. Se on tuonut minulle ja sitä testanneille asiakkailleni myyntiä ja asiakastuntemusta nopeasti.

Siksi haluan kertoa siitä sinullekin. 

Hei, olen Anni, videointoilija ja netti-perhokalastusyrittäjä yli 6 vuoden taipaleelta.

Videomarkkinointi

Haluan auttaa sinua tekemään videota, joka nappaa ohikulkijat asiakkaiksi.


Koulussa olin se maailman ujoin tyttö, joka ei uskaltanut viitata, vaikka tiesin ihan 100-varmasti vastauksen open kysymykseen. Siitä pulpetista on pitäny ponnistaa pitkä tie yrittäjäksi ja videon tekijäksi. Ja näitä oppeja haluan jakaa nyt sulle. 

Perhokalastushommien ja Youtuben oheen puskaradio on tuonut yritysasiakkaita. Heidän kanssa olen tehnyt some- ja videomarkkinointia.  Omasta kokemuksesta voin todeta, että video on todella hyvä keino. Kaikkein tehokkain ja edullisin markkinointikeino mitä olen käyttänyt. 
Oikein toteutettu video on pitkäikäinen ja oikeastaan automaatti asiakashankintaan. Se ei vanhene yhtä nopeasti kuin muut some-julkaisut.

Videoiden tekeminen on opettanut minulle esiintymistä sekä miten videon tekemisen jännitystä voi taklata. Olen tehnyt muitakin kuin kalastusvideota, esimerkiksi 2017 voitin 5000€ pääpalkinnon kaukolämpövideokilpailussa, ja olen päässyt Suomen Kulttuurirahaston tukemana tekemään luovaa ja kokeellista videotyöskentelyä.

Nettiyrittäjänä vahvuuteni on, että tunnen erityisesti asiakkaiden keruun, enkä jää jumiin välinehifistelyyn.

Mitä videobuustattu asiakashaavi käytännössä tarkoittaa?

Videobuustattu asiakashaavi on menetelmä, joka kerää sinulle liidejä ja tekee samalla ”ripeän pyöräytyksen” myynniksi.

Koska mallioppiminen on todella tehokasta, olen koonnut menetelmän ytimen casestudy-esimerkkiin. Se opettaa tehokkaan markkinoinnin kaikki tärkeimmät vaiheet:

 • Opit miten tarjoat ja toteutat asiakkaalle ilmaisen elämyksellisen haasteen. Facebook on hyvä (ja ilmainen) työkalu haasteen toteuttamiseen, mutta muitakin vaihtoehtoja on.
 • CaseStudy (eli toimivaksi testatun mallin seuraaminen) on hyvä tapa oppia, koska näet konkreettisesti, miten tuhansien lämpimien asiakkaiden lista kerättiin nopeasti.
 • Opit kasvattamaan haasteen tehoa tietynlaisilla videoilla, jotka rakentavat luottamusta nopeasti, (huom. videon käyttö ei ole pakollista, voit toteuttaa haasteen myös tekstisisällöillä).
 • Menetelmässä keskeistä on ”ripeä pyöräytys” myynniksi, eli jo muutamassa päivässä näet, tuottiko markkinointiponnistuksesi tulosta (eli tuliko rahaa kassaan), vai pitääkö jotain muuttaa.

Seuraamalla toimivaa mallia, opit miten homma kannattaa toteuttaa. Ja vältät kriittiset virheet, joita moni tekee, kun ei hoksaa olennaisia asioita menetelmän pinnan alla.

Onnistuminen vaatii paljon muutakin kuin pelkän Facebook-ryhmän perustamisen. Homma pitää tehdä tietyllä tavalla, tietyssä järjestyksessä ja etenkin tietyllä ydinajatuksella.

”Annin innoittamana lähdin kokeilemaan Facebookin kautta järjestettävää lyhyttä ilmaista ryhmähaastetta. Ensimmäisellä kokeilukerralla sain suureksi yllätyksekseni jopa yli 1300 ilmoittautumista. Haasteesta tuli todella paljon hyvää palautetta ja maksulliseen valmennukseen jatkoi ensimmäisellä kerralla 37 osallistujaa. Toisella kerralla tulokset olivat vielä parempia verraten käyttämääni budjettia myyntilukuihin!” 

Minna Ylikärppä – henkisen hyvinvoinnin valmentaja

Okei kiinnostaa! – miten homma etenee käytännössä?

Videobuustattu asiakashaavi -kurssi sisältää kolmiosaisen videovalmennuksen:

 1. Ideologia:  3+1 periaatetta
 2. Haasteen rakenne
 3. CaseStudy: ilmainen haaste ja nopea myyntipyöräytys
 • Lisäksi käytössäsi on täydentävät käytännön ohjeet haasteen toteuttamiseen.


Saat materiaalit heti käyttöösi, ja pääset rakentamaan Videobuustatun asiakashaavin konkreettisesti itsellesi. 

Materiaalit ovat käytössäsi kolme kuukautta (90 pvä) ostosta.


Kurssilla käyn läpi koko menetelmän sekä tärkeän ideologian sen taustalla casestudy-tyyliin vaihevaiheelta.


Bonus:

Saat ekstrana tallenteen yleisimmistä kysymyksistä. Tallenteessa on menetelmää kokeilleiden asiakkaideni yleisesti kysymiä kysymyksiä käytännön toteutuksesta ja pienistä detaljeista.


Jos haluat oppia menetelmän ytimen, sekä toteuttaa saman omassa toiminnassa, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi kurssille!

Vai jäitkö vielä miettimään? ...Tässä murto-osa siitä kaikesta, mitä tulet kurssilla oppimaan:

 • Millaista sisältöä haasteessasi kannatta olla, jotta osallistujasi saavat huimasti arvoa, alkavat luottaa sinuun, ja ovat kiinnostuneita ostamaan sinulta
 • Miten rakennat ryhmän, joka ei sido sinua tai muodostu raskaaksi velvoitteeksi
 • Ryhmän toteuttaminen käytännössä:
  • jotta se kerää sinulle myynnin kannalta oikeita kontakteja, etkä ole Facebookin arvaamattoman orgaanisen näkyvyyden armoilla
  • miten hyödynnät automaatiota, jotta sinun ei tarvitse tehdä jokaista vaihetta päivittäin käsin,
  • mitä (ilmaisia tai edullisia) työkaluja toteutukseen tarvitaan?
 • Miten hyödynnät (halutessasi) videota haasteen sisällä. Video on todellinen tehokeino, jolla nopeutat ja kasvatat tuloksiasi. Toki video ei ole pakollinen haasteen toteuttamisessa, myös pelkkä tekstisisältö on vaihtoehto.
 • Myynnin kärki jää helposti kiireessä miettimättä. Ja ilman myyntiin panostamista, lässähtää hyvä haaste yrittäjälle tärkeimmällä, eli myynnin hetkellä. Siksi saatkin käyttöösi valmiit rahanarvoiset tekniikat kuten:
  • ’myynnin upottaminen ärsyttämättä’,
  • ’ensimmäisen päivän myyntipiikki’,
  • ’katteenkasvatustekniikka’.

”Hei, Anni! Halusin vaan kiittää Sinua aivan loistavasta Videobuustattu Asiakashaavi kurssista. Eilen aloitin uudestaan sen katsomisen ja oppimisen ja ideoita alkoi heti tulvimaan. Nyt on selkeä visio sekä sisällöstä että myyntituotteesta! 

Kiitos Sinulle kaikista erinomaisista ohjeista! En ole kovin hyvä IT jutuissa ja siksi on niin hyvä, että näytät kaikki asetukset ym videolla step by step! Se on valtava apu mulle!"

Auringolla, Julia Hokkanen - Rakkausvalmentaja

Kenelle valmennus EI sovi?

Vaikka menetelmä on tehokas, se ei sovi kaikille.

Jotta valmennukseen ei päätyisi vääränlaisia ”epärealististen helppojen ratkaisujen” hakijoita, haluan nostaa muutaman pointin, kenelle tämä valmennus ei ole tarkoitettu:

 • Jos et ole valmis näkemään vaivaa ja odotat tuloksia ilman työtä, tämä ei sovi sinulle. Voit varmasti kuvitella, että vaikka haaste on kestoltaan lyhyt (usein 3-7 päivää), sen onnistunut toteuttaminen vaatii työtä. On hyvä hahmottaa, että ensimmäisellä kerralla kaikkien valmennuksessa opetettavien ”tehoelementtien” ei tarvitse olla valmiina, jotta haaste voi toimia. Eli työmäärä ei itseasiassa ole suinkaan niin iso, kuin ehkä aluksi kuvittelit. Ja kun olet toteuttanut haasteen kerran, seuraavilla kerroilla työ on jo tehty ja materiaalit olemassa. Mutta ilman vaivannäköä, pelkkä menetelmän oppiminen ei itsestään tuo tuloksia.
 • Jos et ole halukas oppimaan uutta, esim. videoiden käyttöä. Vaikka haaste on toiminut hienosti ilman videoitakin pelkällä tekstisisällöllä, kannattaa olla avoinna uudelle ja valmis kokeilemaan eri keinoja. 
 • Jos et halua oikeasti auttaa ja antaa potentiaalisille asiakkaillesi mitään ilmaiseksi haasteen aikana. Haasteen idea on olla asiakkaallesi todella hyödyllinen ja elämyksellinen. Mielellään odotukset ylittävä. Ja toki osallistujalle ilmainen. Jos et halua, antaa apua asiakkaallesi ilmaiseksi, haaste on vaikea saada toimimaan. Siksi onkin tärkeä oppia minkälaista ja paljonko ilmaista sisältöä kannattaa antaa haasteen sisällä. Tähän perehdytään kurssilla, ja idea ei todellakaan ole, että teet ilmaista työtä nälkäpalkalla. Idea on antaa jopa odotukset ylittävää arvoa asiakkaalle ja samalla kasvattaa omaa myyntiä… win-win.

Tiedän miten helposti sitä lykkää päätöksen tekoa, vaikka kuinka tietää mitä haluaa.

"Juuri nyt ei vain ehdi päättää." ...  Tiedän tuon tunteen!

Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa, ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni.

14 päivän
100%
takuu

30-päivän 100% rahat takaisin -takuu.

Sinulla ei ole käytännössä mitään riskiä, koska annan sinulle täyden 30-päivän 100% rahat takaisin -takuun. Takuu alkaa ostopäivästä.

Jos et koe saaneesi rahoillesi selvää vastinetta, palautan rahasi.

On ollut todella innostavaa nähdä myös muiden ahkerien yrittäjien ottavan tämä menetelmä tehokkaasti käyttöön. 

Ja Videobuustattua asiakashaavia testanneiden asiakkaiden kommentit ovat olleet mukavaa kuultavaa.


”Oon käyttänyt tätä Annin ryhmähaaste asiakashaavina menetelmää mun digibisneksessä. Mulla on käytössä 5 päivän haaste, ja sen avulla oon pystynyt rakentamaan luottamusta mun potentiaalisiin asiakkaisiin ja tehny tosi mukavasti kauppaa. Suosittelen lämpimästi.”

Minna – uusperhevalmentaja ja digiyrittäjä

Jäitkö pohtimaan homman työmäärää?

Miten iso urakka Videobuustatun asiakashaavin toteuttaminen on?

Ryhmähaasteen hyödyntäminen ja uusien asiakkaiden ja myynnin kertyminen houkuttelee varmasti. Mutta se voi kuulostaa ehkä myös isolta ponnistukselta.

Homman käyntiin saaminen ei itse asiassa ole niin iso urakka, kuin miltä nyt saattaa tuntua.

Tärkeintä on ottaa se ensimmäinen askel ja ilmoittautua mukaan. Koska kun opit tärkeän ideologian koko menetelmän taustalla ja pääset alkuun, käytännön toteutus lähtee rullaamaan.

Tee siis itsellesi palvelus ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan.


Nyt kun videotekeminen ja asiakkaiden hankkiminen on sinulla tuoreeltaan mielessä, ja olet hiljattain liittynyt VoimaaVideosta-sisäpiiriin, annan sinulle erityisen lahjan. 

Haluan palkita sinut nopeasta päätöksen teosta antamalla tuntuvan edun kurssimaksuusi, kun toimit nopeasti. Koska olen huomannut, että henkilöt jotka tekevät selkeitä päätöksiä tavoitteidensa saavuttamiseksi, eivätkä jää empimään, ovat myös niitä jotka laittavat hommatkäytäntöön ja saavat tuloksia. Ja sitä kannatan täydestä sydämestäni. 

Eli ilmoittaudu nyt mukaan poikkeuksellisella nopean toimijan edulla, joka on voimassa vain rajallisen ajan, ja saat kurssin poikkeuksellisen hyvällä diilillä.

Vain nyt Nopean Toimijan Etuna säästät -15%

Kurssimaksu normaalisti 340 € (sis. alv)

Maksat nyt vain 289 € (sis. alv)

Vai ostatko mieluummin kolmessa erässäKlikkaa tästä ja maksat tänään vain 99,67€

Paina tätä keltaista nappia ja tule mukaan kurssille.