CASESTUDY: MITEN KERÄÄN OSTOHALUISTA ASIAKASKUNTAA(JA TEEN ENEMMÄN MYYNTIÄ)?

100% Satisfaction Guarantee

Secure Payment

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi kolme kuukautta (90 pvä) ostosta.


HUOM! Nopean Toimijan Etuna säästät -15%


 Lisäsin vielä tarjouksen voimassaoloaikaa, koska meillä on niin huikeita uusia sisäpiiriläisiä liittynyt juuri mukaan. Etu saatavilla nyt toistaiseksi määrittelemättömän ajan. 

Nappaa kiinni edullisemmasta hinnasta, niin kauan kuin se on tarjolla tällä sivulla. 


Kurssimaksu normaalisti

340 € (sis. alv)

Vain nyt

289 € (sis. alv)


Maksatko mieluummin osissa?

Maksusivulta löydät tarjolla olevat lasku- tai osamaksuvaihtoehdot. Kokemuksia kurssilta

”Annin innoittamana lähdin kokeilemaan Facebookin kautta järjestettävää lyhyttä ilmaista ryhmähaastetta. Ensimmäisellä kokeilukerralla sain suureksi yllätyksekseni jopa yli 1300 ilmoittautumista. Haasteesta tuli todella paljon hyvää palautetta ja maksulliseen valmennukseen jatkoi ensimmäisellä kerralla 37 osallistujaa. Toisella kerralla tulokset olivat vielä parempia verraten käyttämääni budjettia myyntilukuihin!”

Minna Ylikärppä  

HENKISEN HYVINVOINNIN VALMENTAJA

Minna  

uusperhevalmentaja ja digiyrittäjä

”Oon käyttänyt tätä Annin ryhmähaaste asiakashaavina menetelmää mun digibisneksessä. Mulla on käytössä 5 päivän haaste, ja sen avulla oon pystynyt rakentamaan luottamusta mun potentiaalisiin asiakkaisiin ja tehny tosi mukavasti kauppaa. Suosittelen lämpimästi.”

Hei, Anni! Halusin vaan kiittää Sinua aivan loistavasta Videobuustattu Asiakashaavi kurssista. Eilen aloitin uudestaan sen katsomisen ja oppimisen ja ideoita alkoi heti tulvimaan. Nyt on selkeä visio sekä sisällöstä että myyntituotteesta! 

Kiitos Sinulle kaikista erinomaisista ohjeista! En ole kovin hyvä IT jutuissa ja siksi on niin hyvä, että näytät kaikki asetukset ym videolla step by step!  Se on valtava apu mulle!"

Julia Hokkanen

Rakkausvalmentaja

Copyright Voimaavideosta.fi