Aloittelijan ohjeet

Maksuton webinaari

Perusteet videomarkkinoinnille, joka ei vaadi jatkuvaa julkaisemista

Mitä kaikkea sinun tulee tietää, ennen kuin julkaiset videon, jotta se ei huku samantien somemassaan. Ehkä tiedätkin tunteen, kun julkaiset uuden videon, mutta sille ei kerry millään katseluja. Tästä haluan auttaa sinut yli!

Opi miten videosi nousee juuri oikeiden katsojien ruudulle (ilman mainosrahaa). Syvenny fiksun videomarkkinoinnin perusteisiin maksuttomassa Hyötyvideot-webinaarissa.

ITSEOPISKELUKURSSI

SALAMASUKELLUS VIDEOMARKKINOINTIIN

Salamasukellus videoiden suunnitteluun, jakeluun ja hakukonenäkyvyyteen käytännönläheisellä ja innostavalla tavalla. Opi tekemään kiinnostavia videoita matalalla kynnyksellä ja kerää ohikulkijat somesta talteen asiakashaavi-tekniikalla niin, että saat asiakkaita tai voit edistää asiaasi. Ilman, että hukut someen ja vaikka sinulla olisi kiire.

ITSEOPISKELUKURSSI

EDITOINTIKLINIKKA

Askel askeleelta opastavalla itseopiskelukurssilla saat tutorial-ohjeet, joista opit helposti ja nopeasti videoeditoinnin perusteet. Ohjevideoita seuraamalla, saat omat videosi leikattua ja hiottua julkaisukuntoon.

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille sekä hieman editointia harrastaville

ITSEOPISKELUKURSSI

VIDEOBUUSTATTU ASIAKASHAAVI

Tuskailetko, miten tykkääjät muutetaan asiakkaiksi?

Rakenna elämyksellinen Facebook-haaste, joka kerää asiakaskontakteja (ja tuo rahaa kassaan), vaikka sinulla ei olisi vielä seuraajakuntaa

Ripeään luottamuksen raketumiseen ja oivaltavaan kokemukseen perustuva Videobuustattu Asiakashaavi -mentelmä muuttaa someyleisösi maksaviksi asiakkaiksi.

ILMAINEN OPAS

3 VIDEOVIRHETTÄ

Opi kolme videon tehoa torpedoivaa virhettä, (jotka on onneksi helppo korjata).

Lataa nyt ilmainen aloittelijan opas asiakkaita paikantavan videomarkkinoinnin tekemiseen.