Kuka olen

KUKA OLEN

VOIMAAVIDEOSTA ON AUTTANUT JO YLI 6000 SUOMALAISTA TAKLAAMAAN “KAMERAKAMMON” JA TEKEMÄÄN VAIKUTTAVIA VIDEOITA 

Moikka. Olen Anni Yli-Lonttinen, yrittäjä ja videovalmentaja yli 9 vuoden taipaleelta. Olen saanut opettaa jo yli 6000 suomalaista yrittäjää ja videontekijää ylittämään “pärstäkerroinpelon” ja tekemään videoita, jotka keräävät somesta ohikulkijat asiakkaiksi.

Koulussa olin se maailman ujoin tyttö, joka ei uskaltanut viitata, vaikka tiesin ihan 100-varmasti vastauksen open kysymykseen. Siitä pulpetista on pitänyt ponnistaa pitkä tie yrittäjäksi ja videon tekijäksi. Ja näitä oppeja haluan jakaa sinulle.

Aikanaan lähdin yrittäjäksi rakkaan lapsuudenharrastuksen, perhokalastuksen tiimoilta. Pian hoksasin, että video on markkinointikeino, joka yrittäjällä pitää olla hallussa. Kun Youtube-videoni alkoivat tuoda kalastusasiakkaiden oheen yritysasiakkaita, pääsin tekemään some- ja videomarkkinointia, ja huomasin nopeasti, että tätä haluan opettaa muille. Omasta kokemuksesta voin todeta, että video on todella hyvä keino. Kaikkein tehokkain ja edullisin markkinointikeino mitä olen käyttänyt.

Mutta saadakseen videoista mitään hyötyä, täytyy ensin uskaltautua ja oppia kuvaamaan valloittavia videoita. Ja jos ollaan ihan rehellisiä, harvalla yrittäjällä on aikaa julkaista loputtomasti sisältöä. Siksi on kriittistä oppia strategiat, joissa vain muutama hyvin tehty video voi riittää. Missioni on opettaa näitä keinoja eteenpäin. Ja mullistaa suomalaisten yrittäjien videotekeminen.

Vuosien saatossa olen tehnyt muutakin kuin kalastusvideota. Olen esimerkiksi päässyt Suomen Kulttuurirahaston tukemana tekemään luovaa ja kokeellista videotyöskentelyä, ja 2017 voitin 5000€ pääpalkinnon kaukolämpövideokilpailussa. Freelance-toimittajana olen tehnyt lehtijuttuja ja kuvaamista mm. Otavamedialle sekä kansainvälisiin kalastuslehtiin yli 15 vuotta. 2022 sain Suomen Yrittäjien palkinnon Vuoden maakunnallisena yksinyrittäjänä. Jos nyt jokusen sekalaisen noston poimin taipaleeltani. 

Ihan eniten haluan auttaa sinua taklaamaan kamerakammon ja tekemään videoita, joilla saat asiakkaita!

“Nettiyrittäjänä mun vahvuus on, että tunnen erityisesti asiakkaita keräävät videot, enkä jää jumiin välinehifistelyyn.”