Videon tekeminen – Pikakelaa itsevarmuutta videon tekoon

Videon tekeminen voi aluksi jännittää, mutta itsevarmuus lisääntyy, kun videon teko tulee tutuksi. Varmuuden pinoaminen on tekniikka, joka auttaa videon tekemisessä.

Jos sinusta tuntuu, että ”Apua, mä en ole vielä valmis tositoimiin”.

Eli sinulla olisi halu tai todellinen tarve saada videoita tehtyä. Mutta varmuus puuttuu. Tuntuu, että videon teko on vaan liian vaikeaa, noloa tai siihen ei vaan pysty. 

Ei hätää, siinä tapauksessa olet just oikeassa paikassa. 

Haluan kertoa sinulle huojentavasta asiasta, joka on auttanut minut aikanaan pääsemään epävarmuuden ja aloittamisen kynnyksen yli. Ja siihen mennäänkin tällä videolla.

Katso nyt video. Ja TILAA Youtube-kanava klikkaamalla tästä.
👉 Videolla mainittu maksuton ylläri löytyy tästä.

Videon teko ja alkukankeus

Muistan elävästi kun itsellä täytyi tehdä ensimmäinen julkiseen levitykseen menevä video yritykselle. Tankkasin sitä monta päivää ja niin lukuisia ottoja. Aluksi sitä oli aivan kamala katsoa edes itse.

En meinannut saada yhtään kokonaista lausetta järkevästi purkkiin ja näytin niin pelokkaalta ja todella vaivaannuttavalta.

Ja ajatus, että se pitäisi julkaista muidenkin nähtäville, suorastaan kauhistutti.

Kuvauspäivän päätteeksi olin ihan lannistunut. Halusin vain vajota sohvan pohjalle 😫 surkuttelemaan.

Olenpa kuitenkin todella kiitollinen, että löysin keinon päästä siitä yli ja lähdin tekemään videoita! Koska video on mahdollistanut minulle asiakkaiden löytämisen suoraan netistä aika- ja paikkariippumattomasti. Eikä videoita ole tosiaankaan tarvinnut olla julkaisemassa someen jatkuvasti. Muutamilla oikein tehdyillä tehokkailla videoilla on nimittäin ollut mullistava merkitys tulopuoleen.

Se ensiaskel, että ylitin oman kamerakammon ja videojännityksen, on ollut todellakin kaiken arvoista.
Eikä alkukankeuden ylittäminen ollutkaan niin vaikeaa, kun miltä sinusta saattaa just nyt tuntua.

Koska siihen auttaa, kun opit käyttämään tätä Varmuuden pinoamisen -tekniikkaa.

Itsevarmuutta nopeutetuilla toistoilla

No mistä on kyse?

Oletko ajatellut koskaan, miten lapselle uuden oppiminen on kompurointia, toistoja ja naurua. Mutta mitä siinä oikein tapahtuu, kun samalle ihmiselle laitetaan parikymmentä vuotta lisää ikää, niin sama asia muuttuu ihan päälaelleen.

Siis miten sama asia, eli uuden kokeilu ja oppiminen, muuttuu aikuisena noloksi, hävettäväksi, tuskalliseksi haparoinniksi?

Videon tekeminen on ollut minulle edullisin ja tehokkain markkinointi keino. Mutta ihan aluksi pitää uskaltaa aloittaa ja saada videoita oikeasti valmiiksi.

Jokainen aloittaa uuden asian aloittelijana – sama pätee videon tekemiseen

Jos ajatellaan asiaa järjellä ja loogisesti, niin eikö se ole ilmiselvää, että joka ikinen, joka haluaa oppia jotain uutta, joutuu aloittamaan sen aloittelijana. Miksi silti aikuisena on niin kamalaa myöntää, että on päättänyt kasvaa ja kehittyä? Eli oppia ja kokeilla uutta.

No jos mietit nyt, että “ok, hyvä on”, uusi asia (vaikkapa videoiden tekeminen) pitää aloittaa aloittelijana. Mutta onko sen pakko viedä niin kauan ja olla tuskallista?

Tässä kohdassa haluan auttaa sinua.🤓

Jotta sinulla ei tarvitsisi punnertaa tämän uuden videohomman kanssa tuskallisen pitkään, varmuuden pinoaminen on loistava apu.

Varmuuden pinoaminen pikakelauksella

Varmuus videon tekemiseen syntyy nopeutetuista toistoista. Eli suunnitelmallisesti hankitaan tarvittavat toistot alle pikakelauksella.

Minun salainen ase, jolla olen saanut autettua asiakkaitani yli alkukankeudesta (niin että he ovat saaneet pikakelattua itselleen niitä tarvittavia toistoja), on yhdistää 2 tärkeää asiaa:

  • turvallinen, kannustava ympäristö sekä
  • tilivelvollisuus.

Kun yhdistät nuo 2 asiaa, ne saavat sinut ottamaan jatkuvasti uusia miniaskeleita ja kartuttamaan varmuutta.

Siihen miten tämä kannattaa toteuttaa käytännössä, liittyy muutama tärkeä juttu. Toki on merkitystä minkälaisia toistoja teet, mutta lähes yhtä tärkeää, tai (minun mielestäni) kenties tärkempääkin, on nimenomaan millaisessa ympäristössä keräät nopeutettuja toistoja. Ja että sopiva tilivelvollisuus puskee ottamaan niitä askeleita ihan oikeasti.

Miten otan Varmuuden pinoamisen käyttöön omassa videon tekemisessä?

ELI miten sinä voisit toteuttaa tämän?

Miten voisit oikaista elämässä, ja pinota sinulle itsevarmuutta ja alkaa tekemään sellaisia videoita, joita haluat ylpeydellä nähdä omassa somessa. Videoita, jotka keräävät tykkäyksiä niin, että on kiva avata puhelin ja kurkata nettiin, montako punasta palleroa ja sydäntä siellä ilmoittaa, että videostasi on tykätty.

Ensinnäkin, etsi itselle porukka tai ympäristö, jossa saat kannustusta ja joka rohkaisee sinua ottamaan riittävästi tarpeeksi pieniä (pienenpieniä) akseleita. Niin, että saat tärkeitä toistoja alle.

Ja varmista, että porukka on innostava. Niin, että homma koukuttaa ja videon tekeminen lähtee iloisesta energiasta. (Näe vaivaa ja kerää ympärillesi ne kaikkein kannustavimmat ihmiset sun elämässä.)

Mutta varmista myös, että porukka tuo innostuksen lisäksi tarvittavaa tilivelvollisuutta. Se on super tärkeä tekijä. Tilivelvollisuus on se, joka auttaa sinua katkomaan omia tekosyitä.

Lisäapua videon tekoon

Jos sinusta tuntuu vaikealta miettiä yksikseen, että mistä löydät sellaista kannustusta, joka pitää myös tilivelvollisena, niin haluan auttaa sinua parhaani mukaan.

Jos olet kunnianhimoinen yrittäjä ja haluat ottaa käyttöön pitkäikäiset asiakkaita tuovat videot, voimme auttaa sinua kädestä pitäen.

Varmistamme aina henkilökohtaisesti, että mallimme sopii toimialallasi ja olet oikeassa tilanteessa työskentelemään kanssamme, joten käydään ensin napakasti tilanteesi läpi. Ja edetään vain, mikäli se on molemmin puolin paras vaihtoehto. Otamme mukaan vain yrittäjiä, joita tiedämme voivamme auttaa.

 Lue tarkemmin henkilökohtaisesta ohjauksesta ja varaa aika tästä: https://voimaavideosta.fi/oikotie-pro-videoihin/

Intoa videohommiin!

t. Anni

One Comment on “Videon tekeminen – Pikakelaa itsevarmuutta videon tekoon”

  1. Uteliaisuus ja kiinnostus Voimaa videosta-kohtaan laittaa aina osallistumaan webinaareihin ja lukemaan blogit. Ei vaan ole tullut vielä punaista lankaa esim YouTube kanavalle tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *