Videoeditointi puhelimella – Miten teen helpot leikkaukset suoraan kännykässä

Video on tosi tehokas viestin välittäjä. Harva käy sitä kiistämään.

Mutta usein editointi voi tuntua ylitsepääsemättömän työläältä ja raskaalta.

Miten siis voisi editoida suoraan puhelimella? Katsotaan tällä videolla ilmainen videoeditointiohjelma nimeltä VivaVideo. Sillä voit leikata yksinkertaisia vidoita kännykällä, ilman koneelle siirtämisen vaivaa.

Katso video suoraan Youtubessa: https://youtu.be/nFPmL3rz-8Q

Kiva kun katsoit videon.

 👉Tilaathan Youtube-kanavani klikkaamalla tästä. Ja jaa toki tämä video omassa somessa.

Simppelit videoeditointi-työt

Tämä ilmainen videoeditointiohjelma toimii sekä iphonessa ja android-puhelimissa. Käytän tässä nyt ilmaista appia eli VivaVideon ilmaisversiota, ohjelmasta löytyy myös maksullinen versio, jolla saat esim. poistettua VivaVideon vesileiman.

Jos sulla on tarvis tehdä nopeita, yksinkertaisia videon editointitöitä, esimerkiksi yhdistää pari erikseen kuvattua pätkää tai laittaa puhuvapää-juontovideon päälle vähän somistekuvaa, niin tällä videolla näet miten se onnistuu editointiohjelmalla suoraan puhelimessa. 🤳

Videolta opit miten puhelimessa onnistuu:

 • Vivavideon asentaminen
 • miten videoklippien järjestys valitaan
 • kuinka trimmaat pätkien alusta tai lopusta pois huonot kohdat
 • miten lisäät somistevideota juonnon päälle
 • miten otat somistevideosta äänen pois
 • sekä kuinka video tallennetaan puhelimeen.

Videoeditointi kännykällä vai tietokoneella?

Mielestäni kännykällä editointi ei ole se paras ratkaisu. Tarkkojen leikkausten ja muokkausten tekeminen pieneltä ruudulta sormella, ei ole kovinkaan tarkkaa. Mutta pieniin suoraan puhelimessa tehtäviin videonleikkaushommiin VivaVideo on kelpo editointiohjelma.

Jos tämä video herätti kiinnostuksen, niin suosittelen perehtymään miten videomarkkinointi voisi toimia sinun bisneksessä. Koska itselläni video on ollut se kaikkein tehokkain ja edullisin markkinointikeino.

Apua videoiden hyödyntämiseen

Videolla mainitsin maksuttomasta ylläristä. Olen tehnyt sinulle ilmaisen vinkkivihkon, joka auttaa alkuun. Saat tilattua sen maksutta tästä alta löytyvästä linkistä.

Saat ladattua (ilmaisen) vinkkivihkon tästä linkistä: voimaavideosta.fi/ilmainen-opas/

Intoa videohommiin!

t.Anni

Videoeditointi puhelimella Vivavideo

4 Comments on “Videoeditointi puhelimella – Miten teen helpot leikkaukset suoraan kännykässä”

 1. Enemmän oisi apua, jos kerrottaisiin mitkä ominaisuudet ilmaisessa videossa ei onnnistu. Eli järjestystäkö ei pysty muuttamaan, mitä jos videolla on useampi pätkä jonka haluaa?

  1. Heippa Emma,
   Kannattaa ihan rohkeasti ottaa jokin kokeiluprojekti, ja harjoitella ja tutkailla ohjelmaa. Sillä pystyy alussa valitsemaan videopätkien järjestyksen. Eli ohjelma asettaa ne peräkkäin siinä järjestyksessä kuin valitset ne kameranrullalta. Ja siihen voi laittaa useamman pätkän peräkkäin. Ohjelman ilmaisversion tarjoamat ominaisuudet voivat muuttua. Mutta kannattaa testata rohkeasti, kokeilemalla oppii parhaiten. Ja jos kaipaat lisäapua, kannattaa pitää silmällä tulevia kurssejani (kuten VideVarmuusLeiri), joissa opetellaan yksinkertaisia editointitaitoja. =)

   Sähköpostilla saat parhaiten tiedot tulevista kursseista, eli jos haluat saada minulta sähköpostia, voit liittyä voimaavideosta-sisäpiiriin tämän linkin kautta, klikkaamalla sivulla vihreää nappia: https://voimaavideosta.fi/ilmainen-opas/

 2. Hyvä ohjelma mutta
  Mutta
  Rajaa kahta
  Puolen kuvasta
  Pois

 3. Hei! Minulle tarjotaan vain maksullista vivavideota, missä on vika?
  Ja nyt olisi kiireinen tarve koulutyötä varten. Kiitos !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *